B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, okuldaki hoca Fen'den çok yanlışım var diye ceza verdi. Soruları deftere yazıp cevaplamam gerek, ama işlemler falanda olucak. Videolu çözüm falan var mı acaba? Yada bana yardım edebilecek biri?
Merhaba arkadaşlar, okuldaki hoca Fen'den çok yanlışım var diye ceza verdi. Soruları deftere yazıp cevaplamam gerek, ama işlemler falanda olucak. Videolu çözüm falan var mı acaba? Yada bana yardım edebilecek biri?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 3 Aralık 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #3 Çok teşekkürler, senin sayende büyük bir dertden kurtuldum.
Z Zor Adam Ziyaretçi 6 Aralık 2014 #4 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Çok teşekkürler, senin sayende büyük bir dertden kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Çok şanslısın.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Çok teşekkürler, senin sayende büyük bir dertden kurtuldum. Genişletmek için tıkla... Çok şanslısın.