TEOG gibi kolay bir sınavdan LGS gibi zor bir sınava neden ve nasıl geçildi?

zLondon

Picopat
Daha fazla  
Hocam merhaba TEOG gibi kolay bir sınavdan LGS gibi zor bir sınava neden ve nasıl geçildi? Bunu anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
TEOG kolay olduğu için çok fazla yığılma oluyordu diye biliyorum. Sınavın zorlaştırılması bu sıkıntılı sistem için yapılabilecek en iyi şeylerden biri zaten.

Hocam merhaba TEOG gibi kolay bir sınavdan LGS gibi zor bir sınava neden ve nasıl geçildi? Bunu anlatır mısınız?

1- TEOG çok kolay olduğundan dolayı herkes iyi puanlar alıyordu ve sınavın hiçbir anlamı kalmıyordu.
2- LGS zor değil sadece uzun ve kafa yorucu sorular var eğer okuduğunuzu anlıyorsanız kolayca yapabilirsiniz bunun içinde düzenli kitap okumanız gerek.

Sizi daha iyi eleyebilmek için geçildi. Sınava girecek insan sayısı çok ise sınavın zor olması çalışanın hakkını alması ve yığılmaları önlemek açısından ideal bir seçimdir.

Tamamda hocam eşit değil ki abim geliyor ben TEOG'dan 430 aldım falan filan diyor moralimi bozuyor senin zamanında kolaydı diyorum bana ne oturup gunde 5 saat calisacaksin diyor.

Matematik zor hocam.

Matematik zor hocam.

Tamamda hocam eşit değil ki abim geliyor ben TEOG'dan 430 aldım falan filan diyor moralimi bozuyor senin zamanında kolaydı diyorum bana ne oturup gunde 5 saat calisacaksin diyor.

Matematik zor hocam.

Matematik zor hocam.
Siz abinize kulak asmayın puanın bir kıymeti yok önemli olan sıralamadır. Emek verirsen karşılığını alıyorsun amasız fakatsız bir emek vermek gerekiyor. Kendini kandırmadan oturup çalışmalısınız yoksa başarı gelmiyor. Bunu her iki yolu da deneyerek gören bir abin olarak söylüyorum. Lütfen senin için neyin önemli olduğunun farkına var ve bir an önce derslerine odaklan.

Sizi daha iyi eleyebilmek için geçildi. Sınava girecek insan sayısı çok ise sınavın zor olması çalışanın hakkını alması ve yığılmaları önlemek açısından ideal bir seçimdir.

LGS'ye geçildikten sonra bölgemdeki birçok kaliteli okula düşük puanlı öğrenciler ev mesafesine göre atandılar. Bir de bendim okul müdürü durmadan LGS olmasa bu okula giremezdiniz diye söylenirdi bize. Normalde benim bölgemdeki fen lisesi 450 puan ile alım yapıyordu, benim arkadaş 260 puan ile girdi. Ben kendi liseme 250 puan ile girdim normalde 400 küsur puan istiyordu ve daha çok kişi başvurduğu için milli eğitimin kararı ile sınıflar büyütüldü. Yani LGS işleri zorlaştırmadı saçmalaştırdı.

Matematik zor hocam.

Matematik zor hocam.

Abin bunu diyerek seninle dalga geçiyor ve sen ona bu cevabı vermene rağmen halen dalga geçiyor ise senin onunla dalga geçmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…