Teog Lise Değiştirme

Evet, yapabilirsin. Ama tabi diğer okula kayıt olabilmen için bir miktar para ödemen lazım seni almaları için. Sen sıralamayı yanlış yaptığın için de bu durum olmuş olabilir.

Aynı durum bende de geçerli . Puanım başka bir liseye yettiği halde başka bir lise kazanmışım, ve bu lise olduğum yerden çok uzak, itiraz edebilme şansımız var mı ?
Bendede aynı uzak 30 dk felan ama babam diğer ilçeye gidiyo arabayla çalışmaya ordaki liselerin puanı yetiyo artıyo bile yine bu çıkmış . Babamla gidip gelmek için.

denix_07 kardeşim açıkmısın konuyla ilgili birşey diyeceğim.

Geçmiş artık. Üstünde pek fazla durmayın. Gidin kayıt olacağınız okula kayıtınızı yaptırın. Tabii sizden bir miktar para talep ediceklerdir. Bunları nereden biliyorum. Kuzenim de bu durumlardan geçmişti. O da mağdurdu. Böyle halletti kimse karışmaz. Yeter ki para olsun.

Siz bilirsiniz. Ben yine fikrimi sundum. 2. okulun hangisini tuttuğunu nereden biliyorsunuz? Belki o lise sizi kabul etmeyecek. Ama işiniz hayirlı olsun inşallah istediğiniz liseye gidersiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı