TEOG Nasıl Geçti?

Abi matematik çok kazıktı 4-5 yanlış var herhalde türkçedede o virgüllü soruyla selfili sorudan emin deilim

Geçmiş olsun arkadaşlar, ben de 2-3 sorudan şüpheliyim fakat bugünkü oturumdan hepsini doğru bekliyorum

Arkadaşlar, Matematik' ten 6 Türkçe dersinden de 6 yanlış yaptım. Acaba yarınki oturumdan ne kadar doğru yapmam lazım ?

Arkadaşlar bugün çok iyi geçti şimdi Youtube dan baktım matematiğim full doğru çıktı. Din den de fulldür büyük ihtimalle. Türkçe de şu selfie sorusu na ben D dedim siz ne düşünüyorsunuz ? Hürriyet.com da C denmiş ama bence D sebebe gelecek olursak C) şıkkında Yabancı sözcükler yerine Türkçe sözcükleri kullandırmayı özendirmeleri sadece 2.paragrafta var fakat Yabancı kelimelerin sık kullanımından duyulan rahatsızlık her iki paragrafta da var ve ben bu yüzden D dedim. Bir de son olarak şu ciddi kelimesinin anlamları vardıya ben onu B yaptım siz ne yaptınız ?

ahaha gel kardeşim

Youtube linkini verebilir misin ??

@Meriç Al buyur kardeşim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Hiko Neye göre C ? Benim açıklamam daha mantıklı değil mi ? Yoksa kabullenmek mi istemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…