Teog nasıl geçti ?

Özveri c imiş. Benim 5 yanlışım var gözüküyor. Yarın 1 yanlış falan yapmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özveri sorusunun cevabı ''C'' arkadaşlar. Sanırım hepsi doğru bende. Fenden korkuyorum ama.

Fen kolay olabilir. Bu iki dersten zorlamışlar, bir dersten kolay yapmışlardır büyük ihtimal. Değerlendirme sınavı gibi gelmiş sorular, Türkçe şaşırtıcı matematik değerlendirme sınavında yine bu şekilde zordu.

Aynen öyle Matematik değerlendirme sorularında da zordu.

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun bu TEOG'u 1 Türkçe 1 Matematik 2 İnkılap ile kapattım. Matematik zorlayıcıydı gerçekten, olsun yinede çoğumuz iyi yapmışısız hepinizi tebrik ediyorum.

Arkadaşlar tarihteki sosyal-kültürel sorusunu ne yaptınız? Çoğunluk C yapmış cevap anahtarı B diyor.

O sorunun bence iki cevabı var. İnkılap Tarihi Ders Kitabında ve gittiğim dershane kitabında şöyle cümleler geçiyor: ''Farklı din ve milletlerin bir arada yaşaması Selanik'in kültürel zenginliğini arttırmıştır.'' Kesinlikle davalık bir soru. Sorunun I. maddesinde Farklı ulusların bir arada yaşaması diyor. Bir arada yaşaması sosyaldir fakat aralarında illaki kültürel bir alışveriş de olucaktır.

O soruyu doğru yaptım ama soru sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…