B Batuhan Görkem Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #11 Arkadaşlar ne kadar çabuk tercihlerimizi yaparsak o kadar şanslı olurmuşuz. Doğru mu?
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 1 Ağustos 2014 #12 Silinen üye dedi: Arkadaşlar ne kadar çabuk tercihlerimizi yaparsak o kadar şanslı olurmuşuz. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Saçmalık. Başarıya göre alıyorlar.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar ne kadar çabuk tercihlerimizi yaparsak o kadar şanslı olurmuşuz. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Saçmalık. Başarıya göre alıyorlar.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #13 Doom06 dedi: Saçmalık. Başarıya göre alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Neden hemen tercihlerini yapıyorlar anlamıyorum. Yav bekle biraz, araştır, öğren neyin ne olduğunu.
Doom06 dedi: Saçmalık. Başarıya göre alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Neden hemen tercihlerini yapıyorlar anlamıyorum. Yav bekle biraz, araştır, öğren neyin ne olduğunu.
S Savior Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #14 Aynen daha ben yapmadım. Meb 'in sağına soluna belli olmuyor. Nasipse 2 gün sonra yapacağım.
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 1 Ağustos 2014 #15 Silinen üye dedi: Neden hemen tercihlerini yapıyorlar anlamıyorum. Yav bekle biraz, araştır, öğren neyin ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Araştırmadan tercih yaparlarsa her türlü pislik başa gelebilir. Bu sene bende TEOG'a gireceğim. Tercih yapma kısmı bana karışık geldi. (Bir arkadaş Technopat'a ekran görüntüsü atmıştı oradan biliyorum) İnşallah gelecek sene böyle olmaz.
Silinen üye dedi: Neden hemen tercihlerini yapıyorlar anlamıyorum. Yav bekle biraz, araştır, öğren neyin ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Araştırmadan tercih yaparlarsa her türlü pislik başa gelebilir. Bu sene bende TEOG'a gireceğim. Tercih yapma kısmı bana karışık geldi. (Bir arkadaş Technopat'a ekran görüntüsü atmıştı oradan biliyorum) İnşallah gelecek sene böyle olmaz.