Henüz bilmiyorum.önemli olan yüzdelik dilim puanla bişey söyleyemem
yüzdelik dilimin kaç bu sınavlar sıralama sınavı bunu unutma
Haklısınız ama günümüz Türkiyesinde meslek lisesindeki tipleride görüyorsunuz ben eşit ağırlık okuyup avukatlık gibi meslekler istiyorum.Puanın kötümüdür bilmem ama meslek liselerini kötü sanma. İlerde hangi mesleği yapmak istiyorsan ilk eğitimini orda alıyorsun. Eğer avukatlık gibi bir meslek istiyorsan anadoluya gitmelisin ve üniversiteyi kazanmalısın. Kazanamazsan hiç bir işe yaramaz anadoluya gitmen. Meslek lisesine gittinmi hem üniversiteye 2 yıllık direk geçiş hakkın var. Üniversiteye gitmesen bile mesleğini yaparsın. Mühendislik gibi bir iş istiyorsan üniversiteler ve çalışacağın iş yerleri meslek liseli tercih ediyorlar. Meslek lisesinin üniversite sınav notuna (emin değilim) direk 10 puan kadar ekliyor. Okulunu seçerken mesleğine karar vererek seçmelisin. İleride yararını görürsün meslek lisesinin.
Puanım kötü mü yani anlamadım :SPuanına göre meslek lisesi de güzeldir, istersen düşün.![]()
Puanın kötü değil, o puana anadolu liseside bulunabilir.
Puanını kötü değil. Benim puanım hesaplamalarda 330 puan civarı çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.