kaanfb69 Hectopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2015 #11 Beyler teog sinavinda konular degisti.
ProGamer2525 Hectopat Katılım 23 Eylül 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2015 #12 kaanfb69 dedi: Beyler teog sinavinda konular degisti. Genişletmek için tıkla... evet matamatikte bazı konular değişti ve zorlaştı
kaanfb69 dedi: Beyler teog sinavinda konular degisti. Genişletmek için tıkla... evet matamatikte bazı konular değişti ve zorlaştı
Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2015 #13 Yanılmıyorsam Fraktallar kalktı, bu da demek oluyor ki beleş soruyu kaçırdınız. Eskisi gibi kolay olacak diyenler var halen, Bu sene 2. dönem ki gibi kazık sorular çıkıcak, kolları sıvayın.
Yanılmıyorsam Fraktallar kalktı, bu da demek oluyor ki beleş soruyu kaçırdınız. Eskisi gibi kolay olacak diyenler var halen, Bu sene 2. dönem ki gibi kazık sorular çıkıcak, kolları sıvayın.
kaanfb69 Hectopat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 108 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2015 #14 Beyler bir şey sormak istiyorum ben. Şimdi ben ders çalışmaya daha başlamadım. Nasıl Başlamalıyım. Daha konluları öğreneceğiz ne ara başlayacağım.
Beyler bir şey sormak istiyorum ben. Şimdi ben ders çalışmaya daha başlamadım. Nasıl Başlamalıyım. Daha konluları öğreneceğiz ne ara başlayacağım.