TEOG Sonrası PC Toplama

Makaleler
23
Yer
Antiocheia
Arkadaşlar ben 7. sınıftayım. Telefonum ve konsolum yok. Elimde 3 yıl önce şanslı cahillik yaparak aldığım bilgisayarım var. Babam diyor ki TEOG'da hedeflediğin liseyi kazanırsan istediğini alırım. Babam doktor ve bir memur maaşıyla geçiniyoruz. Annemle babam ayrı yaşadığı için ve de babam tek erkek çocuğu ben olduğum için biraz kıyak davranıyor bana karşı. Sizce babam TEOG sonrası kaç TL'lik sisteme izin verir? Konsol ve telefon alır mı?

Baban ile asker arkadaşı falan değiliz, çocuğu olan sensin. Nereden bilelim?
Biraz sert bir yorum olmamış mı ? Tavrınızı beğenmedim açıkçası. Bunu babanla konuşarak anlaşmaya var diyerek kendisini yönlendirme şansınız varken... Laf atar gibi...

Bir bigisayara tüm eğitimini feda etmek istersen düşük bir yeri hedefleyerek kolayca istediğini aldırma yoluna ulaşabilirsin.
Beyin bedava

Ben geçen sene 453 puan aldım. Övünmek için fala söylemiyorum, zaten orta halli bir puan, bir buçuk sene boyunca bilgisayarım yoktu. Israr üzerine ve okulda yemeyip, içmeyip biriktirdiğim paralarla birlikte zar zor imzadaki sistemi aldırdım. Bilgisayarı kafaya takma, çalışmaya bak. Ben bu bilgisayarı düşünmek yerine biraz daha çalışsaydım, daha iyi bir liseye gidebilirdim. Bunlar boş şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…