Geçen seneden beri laptobumdaki harici ekran kartı yanmış bir şekilde onboard ile idare etmeye çalışmaktan gına geldi. Acilen TEOG gelsin geçsin diye beynim kavruluyor.
Geçen seneden beri laptobumdaki harici ekran kartı yanmış bir şekilde onboard ile idare etmeye çalışmaktan gına geldi. Acilen TEOG gelsin geçsin diye beynim kavruluyor.
Oyun oynamaktan bir iş çıkmıyor be. Lise 2. Sınıfım çalışma sıkıntım var ders çalımaktan hemen sıkılıyorum ve bunu bilgisayar oyunlarına borçluyum. Bir tempo tuttursam gerisi gelecek ama... Diyeceğim, o kadar kavrulma
Arkadaşlar ben 7. sınıftayım. Telefonum ve konsolum yok. Elimde 3 yıl önce şanslı cahillik yaparak aldığım bilgisayarım var. Babam diyor ki TEOG'da hedeflediğin liseyi kazanırsan istediğini alırım. Babam doktor ve bir memur maaşıyla geçiniyoruz. Annemle babam ayrı yaşadığı için ve de babam tek erkek çocuğu ben olduğum için biraz kıyak davranıyor bana karşı. Sizce babam TEOG sonrası kaç TL'lik sisteme izin verir? Konsol ve telefon alır mı?
Hocam derslerine bak. Ben eğer 1. TEOG'daki çalışmam 2.sinde de olsaydı puanım 472 değil 488 olurdu. Her şey çalışmana bağlı. TEOG o kadar zor değil(en azından geçen senelerde) ve büyük ihtimalle 3500TL - 4000TL aralığında bir bilgisayar toplarsınız. Bilgisayar toplarsan da konsol yada telefon alabileceğini sanmıyorum.