TEOG

• Konuyu başlatan Batuhan Görkem
  • Başlangıç Tarihi
B

Batuhan Görkem

Ziyaretçi
MEB 2.dönem sınav sorularını ve cevaplarını yayınladı.120 soruda 4 yanlışım çıktı.Diğer TEOG'la birlikte puanımı hesapladığımda 463 puan çıktı. Burada illa ki 8.sınıfa giden öğrenci vardır.@Savior45 senin kaç yanlışın var?

4 Yanlış ha! Süper! Fen lisesi düşünüyor musun ? Benim 10-15 Yanlış gelecek herhalde. Bu arada ingilizce full yapmışım

4 Yanlış ha! Süper! Fen lisesi düşünüyor musun ? Benim 10-15 Yanlış gelecek herhalde. Bu arada ingilizce full yapmışım
Maalesef ilk TEOG'da yaptığım yanlışlardan dolayı düşünemiyorum.Benim ingilizce bir yanlış.Burçlarla ilgili sorulardan yaptım yanlışı.

Kardesim allah rizasi icin biz bu sene teoga hazirlaniyoruz hangi kaynaklari kullandigini soyleyebilirmisin

Teog nasıldı kardeşim ben lise 2 yim sbs zamanına denj geldim.Sınav nasıldı kaç dakika sorular falan,merakımdan soruyorum xd

Bak simdi ben girmedim giricem onun icin tuyo almak istiyoru ama sorulari merakcediyosan internete teog sorulari yaz cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…