B Batuhan Görkem Ziyaretçi 29 Nisan 2014 #1 MEB 2.dönem sınav sorularını ve cevaplarını yayınladı.120 soruda 4 yanlışım çıktı.Diğer TEOG'la birlikte puanımı hesapladığımda 463 puan çıktı. Burada illa ki 8.sınıfa giden öğrenci vardır.@Savior45 senin kaç yanlışın var?
MEB 2.dönem sınav sorularını ve cevaplarını yayınladı.120 soruda 4 yanlışım çıktı.Diğer TEOG'la birlikte puanımı hesapladığımda 463 puan çıktı. Burada illa ki 8.sınıfa giden öğrenci vardır.@Savior45 senin kaç yanlışın var?
M MertSafaOzdeMr Ziyaretçi 29 Nisan 2014 #2 4 Yanlış ha! Süper! Fen lisesi düşünüyor musun ? Benim 10-15 Yanlış gelecek herhalde. Bu arada ingilizce full yapmışım
4 Yanlış ha! Süper! Fen lisesi düşünüyor musun ? Benim 10-15 Yanlış gelecek herhalde. Bu arada ingilizce full yapmışım
A ahmetgül Hectopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2014 #3 Benimm 1 yanlış o da din
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 29 Nisan 2014 #4 Silinen üye dedi: 4 Yanlış ha! Süper! Fen lisesi düşünüyor musun ? Benim 10-15 Yanlış gelecek herhalde. Bu arada ingilizce full yapmışım Genişletmek için tıkla... Maalesef ilk TEOG'da yaptığım yanlışlardan dolayı düşünemiyorum.Benim ingilizce bir yanlış.Burçlarla ilgili sorulardan yaptım yanlışı.
Silinen üye dedi: 4 Yanlış ha! Süper! Fen lisesi düşünüyor musun ? Benim 10-15 Yanlış gelecek herhalde. Bu arada ingilizce full yapmışım Genişletmek için tıkla... Maalesef ilk TEOG'da yaptığım yanlışlardan dolayı düşünemiyorum.Benim ingilizce bir yanlış.Burçlarla ilgili sorulardan yaptım yanlışı.
S selin1748 Ziyaretçi 14 Ağustos 2014 #5 Kardesim allah rizasi icin biz bu sene teoga hazirlaniyoruz hangi kaynaklari kullandigini soyleyebilirmisin
Kardesim allah rizasi icin biz bu sene teoga hazirlaniyoruz hangi kaynaklari kullandigini soyleyebilirmisin
Exotic Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2014 #6 Teog nasıldı kardeşim ben lise 2 yim sbs zamanına denj geldim.Sınav nasıldı kaç dakika sorular falan,merakımdan soruyorum xd
Teog nasıldı kardeşim ben lise 2 yim sbs zamanına denj geldim.Sınav nasıldı kaç dakika sorular falan,merakımdan soruyorum xd
S selin1748 Ziyaretçi 14 Ağustos 2014 #7 Bak simdi ben girmedim giricem onun icin tuyo almak istiyoru ama sorulari merakcediyosan internete teog sorulari yaz cikar
Bak simdi ben girmedim giricem onun icin tuyo almak istiyoru ama sorulari merakcediyosan internete teog sorulari yaz cikar