Teogdan 17 yanlışım var

450 üstü gelmez ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem kötü felan değil. İlk cevabı atan. Ayrıca ben 9 yanlış yaptım öyle saçma sorular da görmedim. Sadece 'selfie' sorusu biraz çelişkiliydi o kadar.

Bu benim şahsi görüşümdür, saygı duymanız gerek, benim sizin fikrinize saygı duyduğum gibi.

Sistem kötü felan değil. İlk cevabı atan. Ayrıca ben 9 yanlış yaptım öyle saçma sorular da görmedim. Sadece 'selfie' sorusu biraz çelişkiliydi o kadar.
Evet bazı özel okullar, öğrencilerine TEOG' daki soruların cevaplarını veripte, şişirme puanla liselere göndermeselerdi iyi bir sistemdi...

Arkadaşın 20 yanlışı var bana 450 alıyorum dedi. 700 üzerinden hesaplanmıyor mu ?

Artık kötü liseye gitmek gerek ne kadar doğru bilmiyorum ama 2016-2017 eğitim yılında veya yılından sonra TEOG usulü puan hesaplama olacakmış. AL'ye gidenler yandı onun yerine ML'de daha kolay sorular görüp daha iyi sınav notuyla daha iyi bir okula girersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…