TEOG'ta başarılar !

Daha fazla  
Ben lise 1'e gidiyorum. Yarın TEOG'a girecek olan kardeşlerime başarılar diliyorum. Umarım istediğiniz yere gidersiniz. Bu arada 8. sınıfları böyle görmek gerçekten güzel oluyormuş

Ben de geçtiğimiz sene TEOG sınavına girdim. Halinizi anlıyorum, anlayabiliyorum hepinize başarılar dilerim.
Unutmayın asıl zorluk sınavdan sonra başlıyor .

TEOG'a hiç girmedim, nasıl bir şey olduğunu da bilmem, yine de sınava girecek herkese başarılar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de geçtiğimiz sene TEOG sınavına girdim. Halinizi anlıyorum, anlayabiliyorum hepinize başarılar dilerim.
Unutmayın asıl zorluk sınavdan sonra başlıyor .
Beni geçen sene hem dersanedeki hocalar hem de ailem kandırmıştı. Bu sene çalış 2 sene yatarsın demişlerdi. Sonuç: Geçen seneden daha çok çalışmam gerekiyor

TEOG'a hiç girmedim, nasıl bir şey olduğunu da bilmem, yine de herkese başarılar dilerim.
Aynen. Nolurdu sanki liselere de tatil olsa

Lise hayatım boyunca(devam ediyor) yıl sonu ortalamam hiç 70'in altına düşmedi, üstelik hiç çalışmadım. Bence kendini zorlamamalısın, dersi yerinde ve zamanında dinle o sana yeter.

Lise hayatım boyunca yıl sonu ortalamam hiç 70'in altına düşmedi, üstelik hiç çalışmadım. Bence kendini zorlamamalısın, dersi yerinde ve zamanında dinle o sana yeter.
Böyle dediğime bakmayın bu hafta yazılı haftam. Perşembe günü Kimya yazılım var. Ve ben şu an bilgisayar oynuyorum Dün Fizik yazılım vardı. Ona çalıştım ama çalıştığım yerden çıkmadı. Ona rağmen 85 falan bekliyorum.

8.sınıfa gidiyorum hedefim Galatasaray ve ya Kabataş Erkek Lisesi. Ayrıca Skywalker13 +1.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…