EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 08:00 #1 İlkine girdim. Kalanlara girmedim. Aday bilgilendirme formunda zorunlusunuz yaziyor. Bugün teorik sinav var. Basima dert acar mi? Dosya Ekleri IMG-20251020-WA0009.jpg 54,3 KB · Görüntüleme: 11 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 09:24
İlkine girdim. Kalanlara girmedim. Aday bilgilendirme formunda zorunlusunuz yaziyor. Bugün teorik sinav var. Basima dert acar mi?
Vqler1a Picopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Mütercim ve Tercüman Dün 09:25 #2 EndoBero dedi: İlkine girdim. Kalanlara girmedim. Aday bilgilendirme formunda zorunlusunuz yaziyor. Bugün teorik sinav var. Basima dert acar mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Yoklama alınıyor teorik derslerde. Yanlış hatırlamıyorsam en fazla 2 ders gitmeme hakkı vardı.
EndoBero dedi: İlkine girdim. Kalanlara girmedim. Aday bilgilendirme formunda zorunlusunuz yaziyor. Bugün teorik sinav var. Basima dert acar mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Yoklama alınıyor teorik derslerde. Yanlış hatırlamıyorsam en fazla 2 ders gitmeme hakkı vardı.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.330 Çözümler 6 Dün 09:25 #3 Ben de hiç girmeden ehliyeti almıştım. Sürücü kursunun inisiyatifine bağlı.
Asklepios2 Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 09:27 #4 EndoBero dedi: İlkine girdim. Kalanlara girmedim. Aday bilgilendirme formunda zorunlusunuz yaziyor. Bugün teorik sinav var. Basima dert acar mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sürücü kursuna bağlı olabilir ben hiç girmeden almıştım ehliyeti.
EndoBero dedi: İlkine girdim. Kalanlara girmedim. Aday bilgilendirme formunda zorunlusunuz yaziyor. Bugün teorik sinav var. Basima dert acar mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sürücü kursuna bağlı olabilir ben hiç girmeden almıştım ehliyeti.
Estas Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 251 Dün 09:29 #5 Ben de teorik derslere sadece 1-2 gün gitmiştim. Sınava girdim ve bir sorun çıkmadı.
H hazardd17 Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 271 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:00 #6 Hocayla konuşup hiçbirine girmeden aldım.
H Honeystone Femtopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:16 #7 Ben hiç birine girmedim. Bir sorun yaşamadım.
Edmond_Dantes Decipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.959 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:19 #8 EndoBero dedi: İlkine girdim. Kalanlara girmedim. Aday bilgilendirme formunda zorunlusunuz yaziyor. Bugün teorik sinav var. Basima dert acar mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok zaten o teorik derslere giden aday yok.
EndoBero dedi: İlkine girdim. Kalanlara girmedim. Aday bilgilendirme formunda zorunlusunuz yaziyor. Bugün teorik sinav var. Basima dert acar mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok zaten o teorik derslere giden aday yok.