mkrts88 Kilopat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #1 Olay basit. Mesela futbol özeti izliyorum. Durduruyorum kendi yorumumu yapıyorum. Devam ediyorum. Asıl video YouTube'da var zaten. Bu şekilde yapsak telif yer miyiz?
Olay basit. Mesela futbol özeti izliyorum. Durduruyorum kendi yorumumu yapıyorum. Devam ediyorum. Asıl video YouTube'da var zaten. Bu şekilde yapsak telif yer miyiz?
qbgt Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #2 mkrts88 dedi: Olay basit. Mesela futbol özeti izliyorum. Durduruyorum kendi yorumumu yapıyorum. Devam ediyorum. Asıl video YouTube'da var zaten. Bu şekilde yapsak telif yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen videoyu görmemiz lazım ilk önce.
mkrts88 dedi: Olay basit. Mesela futbol özeti izliyorum. Durduruyorum kendi yorumumu yapıyorum. Devam ediyorum. Asıl video YouTube'da var zaten. Bu şekilde yapsak telif yer miyiz? Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen videoyu görmemiz lazım ilk önce.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.355 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #3 Video sahibine bağlı diyebilirim.
mkrts88 Kilopat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #4 qbgt dedi: Bahsi geçen videoyu görmemiz lazım ilk önce. Genişletmek için tıkla... mesela iddaa.com | Newcastle United (3-3) Liverpool | 14. Hafta MAÇ ÖZETİ | Premier League - 2024/25 QTV dedi: Video sahibine bağlı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... isterse atabilir yanii hmm.. Halbuki onunda reklamını yapıyoz ama tabiiki de ihtiyaçları yok
qbgt dedi: Bahsi geçen videoyu görmemiz lazım ilk önce. Genişletmek için tıkla... mesela iddaa.com | Newcastle United (3-3) Liverpool | 14. Hafta MAÇ ÖZETİ | Premier League - 2024/25 QTV dedi: Video sahibine bağlı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... isterse atabilir yanii hmm.. Halbuki onunda reklamını yapıyoz ama tabiiki de ihtiyaçları yok