Tepki X Ceza "YAK"

Beat biraz karmaşık olsa da gayet güzel olmuş, siz ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sevgilisinden ayrılanlara ilaç gibi gelebilir.

@112163 Karşılaştırdığınız kişilere bakın, türleri de farklı ama haklısınız. Hans Zimmer film müzikleri yapıyor. Karayip Korsanları favorimdir.
Ben sevdigim sanatcilari ornek verebilirim sadece, rap mi deniyor hic bilgim yok maalesef. Tsfh, Ludovico Einaudi, Beethoven, Yiruma, Yann Tiersen ve Fazil Say (kendisi gururumuzdur) gibi cok kisi var, tavsiyem anlamli seyler dinleyin ve bir seyler yaparken dinlerseniz cok guzel olur.

@112163 Ne alaka şimdi ya? Bir de rap mi deniyor hiç bilgim yok triplerine girmişsin elit gözükeceğim diye böyle şeylere gerek yok. Burada Rap parçası hakkında konu açılmış sen Beethoven, Yann Tiersen ve Fazıl Say'dan bahsediyorsun bunların yaptığı sanat zaten tartışılmaz ama sen olayı başka yere çekiyorsun komik.

@112163 Ne alaka şimdi ya? Bir de rap mi deniyor hiç bilgim yok triplerine girmişsin elit gözükeceğim diye böyle şeylere gerek yok. Burada Rap parçası hakkında konu açılmış sen Beethoven, Yann Tiersen ve Fazıl Say'dan bahsediyorsun bunların yaptığı sanat zaten tartışılmaz ama sen olayı başka yere çekiyorsun komik.
Ben fikrimi belirttim, Rap dedigin auto-tune kullanilabilecek bir sanat degil bence. Buna Rap denemez dostum. Elitlik degil gonderme yaptim :^)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı