L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #1 İstediğim maddelerin nasıl tepkime ye girebileceği veya tepkimeye girip girmediklerine bulabileceğim internet sitesi, bilgisayar simülasyonu gibi şeyler var mı?
İstediğim maddelerin nasıl tepkime ye girebileceği veya tepkimeye girip girmediklerine bulabileceğim internet sitesi, bilgisayar simülasyonu gibi şeyler var mı?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #2 Mobilde bir ara Chemist kullanıyordum. Ne kadar senin dediğin ile uyuşur bilemem ama. Fakat paralı. CHEMIST - Virtual Chem Lab - Google Play'de Uygulamalar Cebinizde bir kimya laboratuarı play.google.com
Mobilde bir ara Chemist kullanıyordum. Ne kadar senin dediğin ile uyuşur bilemem ama. Fakat paralı. CHEMIST - Virtual Chem Lab - Google Play'de Uygulamalar Cebinizde bir kimya laboratuarı play.google.com
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #3 Zurnadürüm dedi: Mobilde bir ara Chemist kullanıyordum. Ne kadar senin dediğin ile uyuşur bilemem ama. Fakat paralı. CHEMIST - Virtual Chem Lab - Google Play'de Uygulamalar Cebinizde bir kimya laboratuarı play.google.com Genişletmek için tıkla... Peki bu programda Amonyum Nitrat ve Aliminyumu karıştırıp, Amonyum nitrat ile Aliminyumu oksitlemek istiyorum ancak oksijenle oksitleniyor.
Zurnadürüm dedi: Mobilde bir ara Chemist kullanıyordum. Ne kadar senin dediğin ile uyuşur bilemem ama. Fakat paralı. CHEMIST - Virtual Chem Lab - Google Play'de Uygulamalar Cebinizde bir kimya laboratuarı play.google.com Genişletmek için tıkla... Peki bu programda Amonyum Nitrat ve Aliminyumu karıştırıp, Amonyum nitrat ile Aliminyumu oksitlemek istiyorum ancak oksijenle oksitleniyor.
totenritual Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 818 Makaleler 3 Çözümler 7 30 Ağustos 2021 #4 Chemical Equations var, ancak görsel yok.
L Laptop Uzmanı Decapat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #5 totenritual dedi: Chemical Equations var, ancak görsel yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işimi çok iyi gördü.
totenritual dedi: Chemical Equations var, ancak görsel yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işimi çok iyi gördü.