I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 7 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar biraz önce ilk defa APU sistemime ekran kartı montajladım montajlarken ellerim çok terledi ve ekran kartı biraz ıslandı. Zaten PSU gelene kadar sistemi açmayacağım yani gözle göremediğim bir yere kaçsa dahi kuruyacak. Bir problem olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
Arkadaşlar biraz önce ilk defa APU sistemime ekran kartı montajladım montajlarken ellerim çok terledi ve ekran kartı biraz ıslandı. Zaten PSU gelene kadar sistemi açmayacağım yani gözle göremediğim bir yere kaçsa dahi kuruyacak. Bir problem olur mu?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.249 Makaleler 3 Çözümler 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Olmaz.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.079 Çözümler 94 7 Ağustos 2023 #3 Tuzlu su zarar verir ama siz kullanana kadar tamamen kurumuş olur zaten. Tekrar tekrar ıslatmayacaksanız sorun olmaz bence. Bu işler biraz şans işi.
Tuzlu su zarar verir ama siz kullanana kadar tamamen kurumuş olur zaten. Tekrar tekrar ıslatmayacaksanız sorun olmaz bence. Bu işler biraz şans işi.