Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 571 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Selam 20 yaşında bir erkeğim. Ter kokusu için her ürünü denedim. Niveasından tut rexonasına kadar. Sadece birkaç saat kesiyor sonra yine kokmaya başlıyor. Sizler neler kullanıyorsunuz öneriniz var mıdır?
Selam 20 yaşında bir erkeğim. Ter kokusu için her ürünü denedim. Niveasından tut rexonasına kadar. Sadece birkaç saat kesiyor sonra yine kokmaya başlıyor. Sizler neler kullanıyorsunuz öneriniz var mıdır?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 20 Ocak 2024 #2 Sağlıklı beslenme, düzgün hava alan kiyafetler. Bunları yaparsan terlesen de kötü kokmaz.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 20 Ocak 2024 #3 Hergün duş almak ve iç çamaşırı değiştirmek. İç çamaşırınıza geçen teri deodorantlar önleyemiyor.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 571 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #4 Erpol dedi: Hergün duş almak ve iç çamaşırı değiştirmek. İç çamaşırınıza geçen teri deodorantlar önleyemiyor. Genişletmek için tıkla... Hergün duş alıyorum ve çamaşırımda değişmiş oluyor. Bunların hepsi nafile. 170981 dedi: Sağlıklı beslenme, düzgün hava alan kiyafetler. Bunları yaparsan terlesen de kötü kokmaz. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim yurtta kalıyorum çok zor oluyor sağlıklı beslenme.
Erpol dedi: Hergün duş almak ve iç çamaşırı değiştirmek. İç çamaşırınıza geçen teri deodorantlar önleyemiyor. Genişletmek için tıkla... Hergün duş alıyorum ve çamaşırımda değişmiş oluyor. Bunların hepsi nafile. 170981 dedi: Sağlıklı beslenme, düzgün hava alan kiyafetler. Bunları yaparsan terlesen de kötü kokmaz. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim yurtta kalıyorum çok zor oluyor sağlıklı beslenme.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 20 Ocak 2024 #5 Socxre dedi: Hergün duş alıyorum ve çamaşırımda değişmiş oluyor. Bunların hepsi nafile. Öğrenciyim yurtta kalıyorum çok zor oluyor sağlıklı beslenme. Genişletmek için tıkla... Bir dermatologla görüşmeniz iyi olabilir.
Socxre dedi: Hergün duş alıyorum ve çamaşırımda değişmiş oluyor. Bunların hepsi nafile. Öğrenciyim yurtta kalıyorum çok zor oluyor sağlıklı beslenme. Genişletmek için tıkla... Bir dermatologla görüşmeniz iyi olabilir.