Tercih listesi nasıl?

Yer
Bergen, Norway
Daha fazla  
İstanbul'da ikamet ediyorum ve şehir dışı mümkün ama İstanbul'u terk etmeye değecek bir üniversite bulamadım. Burslu veya ücretsiz olmak zorunda ya da ortalamanın altında bir fiyatı olmalı.

Bu şartlar altında tercih listem nasıl olmuş değerlendirir misiniz? İlk 5 üniversite kısmen hayal, 6-7-8 tutmasını istediklerim, 9'dan sonrası da son çare dediklerim. Muhtemelen İstinye Üniversitesi 2 yıllık Bilişim Güvenliği Teknolojileri düşecek ama nasip.
Screenshot_20250813-165246_Chrome.jpg

IMG-20250813-WA0038.jpg

İstanbul'da ikamet ediyorum ve şehir dışı mümkün ama İstanbul'u terk etmeye değecek bir üniversite bulamadım. Burslu veya ücretsiz olmak zorunda ya da ortalamanın altında bir fiyatı olmalı.

Bu şartlar altında tercih listem nasıl olmuş değerlendirir misiniz? İlk 5 üniversite kısmen hayal, 6-7-8 tutmasını istediklerim, 9'dan sonrası da son çare dediklerim. Muhtemelen İstinye Üniversitesi 2 yıllık bilişim güvenliği teknolojileri düşecek ama nasip.
Eki Görüntüle 2555196
Eki Görüntüle 2555195

İstanbul'da kalmak gerçekten zekice çünkü teknoloji İstanbul'da dönüyor. Staj zamanına kadar çok hızlı bağlantılar edinebilirsin. Bunun dışında bölümlerde iyi tabii kendini geliştirirsen daha güzel olur. Elinden geliyorsa İstanbul veya Ankara'da onu. Diğerleri teknoloji sektöründe boş fazla iyi değil ama bu şehirler efsane geliştirir.

Bu şartlar altında tercih listem nasıl olmuş değerlendirir misiniz? İlk 5 üniversite kısmen hayal, 6-7-8 tutmasını istediklerim, 9'dan sonrası da son çare dediklerim. Muhtemelen İstinye Üniversitesi 2 yıllık Bilişim Güvenliği Teknolojileri düşecek ama nasip.
Eki Görüntüle 2555196
Eki Görüntüle 2555195
Selamın aleyküm benim bir tanıdığım "bizim elimize CV'ler gelince Nişantaşı, Haliç, İstinye ve Üsküdar gibi üniversiteleri bakmadan eliyoruz" demişti. Herkes öyle mi yapıyor bilmiyorum ama yüksek ihtimal öyle yapıyorlardır. Kırmızı içine alınan 6-8 arası üniversiteler biraz sakat gibi geldi tabi ben bilirkişi değilim.

Selamın aleyküm benim bir tanıdığım "bizim elimize CV'ler gelince Nişantaşı, Haliç, İstinye ve Üsküdar gibi üniversiteleri bakmadan eliyoruz" demişti. Herkes öyle mi yapıyor bilmiyorum ama yüksek ihtimal öyle yapıyorlardır. Kırmızı içine alınan 6-8 arası üniversiteler biraz sakat gibi geldi tabi ben bilirkişi değilim.
Aleyküm selam dediklerini ben de çok duydum ama malum elimdeki puan bu olduğu için bunlara mecburum. Gönül isterdi bir Yıldız Teknik falan ama sağlık olsun.

2 yıllık yazılım bölümlerine genel olarak öyle yapıyorlar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı