Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.041 Makaleler 4 Çözümler 49 26 Ağustos 2025 #1 Yerleştim fakat gitmek istemiyorum, herhangi bir yaptırımı olur mu? Ceza gibi şeylerden bahsediyorum, sınava girmeyeceğim zaten bir daha.
Yerleştim fakat gitmek istemiyorum, herhangi bir yaptırımı olur mu? Ceza gibi şeylerden bahsediyorum, sınava girmeyeceğim zaten bir daha.
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #2 Shinsai dedi: Yerleştim fakat gitmek istemiyorum, herhangi bir yaptırımı olur mu? Ceza gibi şeylerden bahsediyorum, sınava girmeyeceğim zaten bir daha. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine sınava girdiğinizde puan kırılır ama siz girmeyecekmişsiniz sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2025
Shinsai dedi: Yerleştim fakat gitmek istemiyorum, herhangi bir yaptırımı olur mu? Ceza gibi şeylerden bahsediyorum, sınava girmeyeceğim zaten bir daha. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine sınava girdiğinizde puan kırılır ama siz girmeyecekmişsiniz sorun yok.
AyEeSto01 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 497 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 Ceza olmaz seneye sınava girerseniz OBP kırılır diye biliyorum ama zaten sizi ilgilendirmiyormuş o kısım.
Ceza olmaz seneye sınava girerseniz OBP kırılır diye biliyorum ama zaten sizi ilgilendirmiyormuş o kısım.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.041 Makaleler 4 Çözümler 49 26 Ağustos 2025 #4 POTATO mehmet dedi: Birdahakine sınava girdiğinizde puan kırılır ama siz girmeyecekmişsiniz sorun yok. Genişletmek için tıkla... AyEeSto01 dedi: Ceza olmaz seneye sınava girerseniz OBP kırılır diye biliyorum ama zaten sizi ilgilendirmiyormuş o kısım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Merak eden varsa Sosyal Bilgiler Öğretmenliği kazanmıstım, önü açık olmaz ve atanma sorunları olur diye kaydolmayacağım.
POTATO mehmet dedi: Birdahakine sınava girdiğinizde puan kırılır ama siz girmeyecekmişsiniz sorun yok. Genişletmek için tıkla... AyEeSto01 dedi: Ceza olmaz seneye sınava girerseniz OBP kırılır diye biliyorum ama zaten sizi ilgilendirmiyormuş o kısım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Merak eden varsa Sosyal Bilgiler Öğretmenliği kazanmıstım, önü açık olmaz ve atanma sorunları olur diye kaydolmayacağım.
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #5 Shinsai dedi: Teşekkür ederim. Merak eden varsa Sosyal Bilgiler Öğretmenliği kazanmıstım, önü açık olmaz ve atanma sorunları olur diye kaydolmayacağım. Genişletmek için tıkla... En kötü 8 yıl öğretmenlik yapıp benim gibi milli eğitim müfettişi yardımcısı olurdunuz, atama kısmını maalesef bilmiyorum.
Shinsai dedi: Teşekkür ederim. Merak eden varsa Sosyal Bilgiler Öğretmenliği kazanmıstım, önü açık olmaz ve atanma sorunları olur diye kaydolmayacağım. Genişletmek için tıkla... En kötü 8 yıl öğretmenlik yapıp benim gibi milli eğitim müfettişi yardımcısı olurdunuz, atama kısmını maalesef bilmiyorum.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.041 Makaleler 4 Çözümler 49 26 Ağustos 2025 #6 AyEeSto01 dedi: Ceza olmaz seneye sınava girerseniz OBP kırılır diye biliyorum ama zaten sizi ilgilendirmiyormuş o kısım. Genişletmek için tıkla... Okusam bile 2 yıllık açıktan okurum hocam.
AyEeSto01 dedi: Ceza olmaz seneye sınava girerseniz OBP kırılır diye biliyorum ama zaten sizi ilgilendirmiyormuş o kısım. Genişletmek için tıkla... Okusam bile 2 yıllık açıktan okurum hocam.
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 593 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #7 Yanlış bilgi Shinsai dedi: Teşekkür ederim. Merak eden varsa Sosyal Bilgiler Öğretmenliği kazanmıstım, önü açık olmaz ve atanma sorunları olur diye kaydolmayacağım. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm ChatGPT'ye göre kayıt olmazsanız OBP kırılmaz yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2025
Shinsai dedi: Teşekkür ederim. Merak eden varsa Sosyal Bilgiler Öğretmenliği kazanmıstım, önü açık olmaz ve atanma sorunları olur diye kaydolmayacağım. Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm ChatGPT'ye göre kayıt olmazsanız OBP kırılmaz yazıyor.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.041 Makaleler 4 Çözümler 49 26 Ağustos 2025 #8 POTATO mehmet dedi: En kötü 8 yıl öğretmenlik yapıp benim gibi milli eğitim müfettişi yardımcısı olurdunuz, atama kısmını maalesef bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tarlamız var, gayet de iyi geliri var. Her türlü aracım ve hazır evim olduğu için bu işten devam etmem daha mantıklı geliyor.
POTATO mehmet dedi: En kötü 8 yıl öğretmenlik yapıp benim gibi milli eğitim müfettişi yardımcısı olurdunuz, atama kısmını maalesef bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tarlamız var, gayet de iyi geliri var. Her türlü aracım ve hazır evim olduğu için bu işten devam etmem daha mantıklı geliyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.721 Makaleler 8 Çözümler 230 Yer İstanbul 26 Ağustos 2025 #9 Gitmezsen OBP puanı bir yıl için yarıya yakın düşer. Tamamen sıfırlanmaz. Tek cezai yaptırımı bu olur. Son düzenleme: 26 Ağustos 2025
Gitmezsen OBP puanı bir yıl için yarıya yakın düşer. Tamamen sıfırlanmaz. Tek cezai yaptırımı bu olur.
POTATO mehmet Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 896 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #10 Shinsai dedi: Hocam tarlamız var, gayet de iyi geliri var. Her türlü aracım ve hazır evim olduğu için bu işten devam etmem daha mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... En doğrusunu siz bilirsiniz siz yaşayacaksınız
Shinsai dedi: Hocam tarlamız var, gayet de iyi geliri var. Her türlü aracım ve hazır evim olduğu için bu işten devam etmem daha mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... En doğrusunu siz bilirsiniz siz yaşayacaksınız