selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Sayısalda 550 bin sıralama yaptım ve tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Tercih yapmasam sorun olur mu?
Çözüm Tunahan£Wkbukut 31 Temmuz 2024 selo1907 dedi: Sayısalda 550 bin sıralama yaptım ve tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Tercih yapmasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bir sorun yaşanmaz hatta yapmamanız daha doğru olur tercih yapıp kayıt yaptırmadığınızda OBP kırılıyor.
selo1907 dedi: Sayısalda 550 bin sıralama yaptım ve tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Tercih yapmasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bir sorun yaşanmaz hatta yapmamanız daha doğru olur tercih yapıp kayıt yaptırmadığınızda OBP kırılıyor.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 31 Temmuz 2024 #2 selo1907 dedi: Sayısalda 550 bin sıralama yaptım ve tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Tercih yapmasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bir sorun yaşanmaz hatta yapmamanız daha doğru olur tercih yapıp kayıt yaptırmadığınızda OBP kırılıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
selo1907 dedi: Sayısalda 550 bin sıralama yaptım ve tekrar hazırlanmayı düşünüyorum. Tercih yapmasam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bir sorun yaşanmaz hatta yapmamanız daha doğru olur tercih yapıp kayıt yaptırmadığınızda OBP kırılıyor.
KS KS selo1907 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 Tunahan£Wkbukut dedi: Hayır bir sorun yaşanmaz hatta yapmamanız daha doğru olur tercih yapıp kayıt yaptırmadığınızda OBP kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Tunahan£Wkbukut dedi: Hayır bir sorun yaşanmaz hatta yapmamanız daha doğru olur tercih yapıp kayıt yaptırmadığınızda OBP kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.