Tercihler açıklandı!

Makaleler
4
Tercihler açıklandı! İstediğiniz yerlere yerleşebildiniz mi?

_20200826_124548.jpg

Kıbrıs'a gidiyorum. Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Diş Hekimliği geldi. Kıbrıs nasıl bir yer, yaşam nasıl, pahalı olması dışında pek bilgim yok.
Hayirli olsun hocam. Bir sorum olucakti da tercih yaparken yurtdisinda ki universiteleri nasil tercih yapiyoruz ben sinava bu sene giricegimde arastirdim tam olarak bulamadim.

Hayirli olsun hocam. Bir sorum olucakti da tercih yaparken yurtdisinda ki universiteleri nasil tercih yapiyoruz ben sinava bu sene giricegimde arastirdim tam olarak bulamadim.
Teşekkür ederim. YÖKAtlas'ta görünen üniversiteler zaten YÖK ile anlaşmalı üniversiteler diye biliyorum. Orada görünen bütün üniversiteleri sanki Türkiye'deki bir üniversiteymiş gibi tercih listenize yazabiliyorsunuz. Onlar dışındakilere de özel olarak üniversiteyle görüşerek veya ajanslar aracılığıyla, tam bilmiyorum, kayıt olabiliyorsunuz.

Teşekkür ederim. YÖKAtlas'ta görünen üniversiteler zaten YÖK ile anlaşmalı üniversiteler diye biliyorum. Orada görünen bütün üniversiteleri sanki Türkiye'deki bir üniversiteymiş gibi tercih listenize yazabiliyorsunuz. Onlar dışındakilere de özel olarak üniversiteyle görüşerek veya ajanslar aracılığıyla, tam bilmiyorum, kayıt olabiliyorsunuz.
Tesekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı