- Makaleler
- 4
Tercihler açıklandı! İstediğiniz yerlere yerleşebildiniz mi?
Hayirli olsun hocam. Bir sorum olucakti da tercih yaparken yurtdisinda ki universiteleri nasil tercih yapiyoruz ben sinava bu sene giricegimde arastirdim tam olarak bulamadim.Kıbrıs'a gidiyorum. Yakın Doğu Üniversitesi İngilizce Diş Hekimliği geldi. Kıbrıs nasıl bir yer, yaşam nasıl, pahalı olması dışında pek bilgim yok.
Teşekkür ederim. YÖKAtlas'ta görünen üniversiteler zaten YÖK ile anlaşmalı üniversiteler diye biliyorum. Orada görünen bütün üniversiteleri sanki Türkiye'deki bir üniversiteymiş gibi tercih listenize yazabiliyorsunuz. Onlar dışındakilere de özel olarak üniversiteyle görüşerek veya ajanslar aracılığıyla, tam bilmiyorum, kayıt olabiliyorsunuz.Hayirli olsun hocam. Bir sorum olucakti da tercih yaparken yurtdisinda ki universiteleri nasil tercih yapiyoruz ben sinava bu sene giricegimde arastirdim tam olarak bulamadim.
Tesekkur ederim.Teşekkür ederim. YÖKAtlas'ta görünen üniversiteler zaten YÖK ile anlaşmalı üniversiteler diye biliyorum. Orada görünen bütün üniversiteleri sanki Türkiye'deki bir üniversiteymiş gibi tercih listenize yazabiliyorsunuz. Onlar dışındakilere de özel olarak üniversiteyle görüşerek veya ajanslar aracılığıyla, tam bilmiyorum, kayıt olabiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.