Arkadaşlar üniversite tercihi yaptım, Nişantaşı gelecek büyük ihtimal. Tercihler açıklandıktan sonra iptal edip başka ek tercihler ile başka üniversite tercih etme şansım var mı?
Arkadaşlar üniversite tercihi yaptım, Nişantaşı gelecek büyük ihtimal. Tercihler açıklandıktan sonra iptal edip başka ek tercihler ile başka üniversite tercih etme şansım var mı?
Hayır yok. Ek tercihler, yerleşemeyen kişilerin boş kalan yerlere yerleştirilmesi içindir. Ayrıca tercihte gelen yere kayıt olun ya da olmayın, bir sonraki YKS sınavında alacağınız puan kırık OBP ile hesaplanır.Arkadaşlar üniversite tercihi yaptım, Nişantaşı gelecek büyük ihtimal. Tercihler açıklandıktan sonra iptal edip başka ek tercihler ile başka üniversite tercih etme şansım var mı?
Arkadaşlar üniversite tercihi yaptım, nişantaşı gelecek büyük ihtimal. Tercihler açıklandıktan sonra iptal edip başka ek tercihler ile başka üniversite tercih etme şansım var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.