N Necati Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #1 Merhaba. Teredo tünel bağdaştırıcıda sorun vardı. Bu sorunu çözmek için internette bakınırken bir yerde kaldır düzelir yazdığını gördüm. Kaldırdım ancak ne düzeldi ne de geri geldi. Şimdi interneti kullanamıyorum ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2014
Merhaba. Teredo tünel bağdaştırıcıda sorun vardı. Bu sorunu çözmek için internette bakınırken bir yerde kaldır düzelir yazdığını gördüm. Kaldırdım ancak ne düzeldi ne de geri geldi. Şimdi interneti kullanamıyorum ne yapmam gerek?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 9 Temmuz 2014 #2 Aygıt Yöneticisi > Eylem > Donanım Değişikliklerini Tara der misiniz. Ayrıca VPN kullanıyorsanız kaldırın.
Aygıt Yöneticisi > Eylem > Donanım Değişikliklerini Tara der misiniz. Ayrıca VPN kullanıyorsanız kaldırın.
N Necati Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2014 #3 Yaptım hiçbir şey değişmedi.
M MehmetUçar Hectopat Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #4 @Murat5038 Dediğiniz herşeyi fakat hala internetim gelmedi lütfen yardımcı olur musun ? @Murat5038 Herşeyi yaptım ama olmuyor yardımcı olur musunuz ?
@Murat5038 Dediğiniz herşeyi fakat hala internetim gelmedi lütfen yardımcı olur musun ? @Murat5038 Herşeyi yaptım ama olmuyor yardımcı olur musunuz ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.469 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ocak 2016 #5 MehmetUçar dedi: @Murat5038 Herşeyi yaptım ama olmuyor yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla... Sorunuz nedir, ne yaptınız olmadı? Sorunlu ünlem işaretli Toredo varsa sağ tıkla yapıp kaldır tıkladın mı?
MehmetUçar dedi: @Murat5038 Herşeyi yaptım ama olmuyor yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla... Sorunuz nedir, ne yaptınız olmadı? Sorunlu ünlem işaretli Toredo varsa sağ tıkla yapıp kaldır tıkladın mı?