Herhangi bir 200 liralık mause pad güzeldir al kafana göre.Elleri çok terleyen biriyim maximum 80x40 veya 90x40 terletmeyen mouse pad lazım.
KlasseGear kaliteli markadır hocam pişman olmazsınız.![]()
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bilmeyen anlamaz tabii, aynı problemden ben de dertliyim. CS2'de 1 maç atıyorum ve ikinci maça mouse pad ıslak oluyor terden dolayi, mouse kaymamaya başlıyor artık dolayısıyla. İlk maçta 20 üzeri kill ve yüzde 80 civarı head shoot varken sonraki maçlarda bu oran bayağı düşüyor, ani tepki vermem gereken yerlerde tepki gecikiyor vs. keşke böyle bir ürün olsa da ben de alsam. Bir ara cam mouse pad bakınıyordum, silinir en azından diye round aralarında. Bakalım belki mantıklı bir iki yorum gelir. Takipteyim ben de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.