Termal Macun Basıl Temizlenir?

baybarsyontar

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kamera Asistani
Merhabalar, termal macun yenilemesi yapmak istiyorum. Fakat eski macunu nasil temizleyecegim hakkinda hic bir fikrim yok. Eski macunu nasil temizlerim abilerim ? Ve bana onerebileceginiz termal macun var midir ?

Eski macunu tırnaklarınla da kazıyabilirsin. Ve yatta tırnak makasını yan tutarak(törpü kısmındaki alet ile ismini unuttum) yavaş yavaş nazik şekilde kazıyarak çıkartabilirsin. Ama dikkatli ol işlemciye hasar verme. Ve işlemciyi alırken işlemcinin bacaklarına dikkat et. Yamulursa yazık olur.

Arkadaşlar sakın kesici alet, törpü filan sürmeye kalkmayın. Kolayca çıkabilen bir şeydir, tabi acayip derecede kurumuş 3/4 senelik değilse Yapman gereken selpak mendile 3/4 damla kolonya damlat, 2/3'e katla mendil azcık nemli hal aldığında Cpu'ye dıştan içe doğru dairesel olarak döndürün. Bu şekilde takip ederseniz hem dışa kalıntı taşması olmaz hemde kolayca çıkar.
Kolonya olmazsa aseton da olabilir.

Son düzenleme:
Zaten sistemi 3 ay once, yari yil tatilinde aldim. Konusuda mevcut, yeni bir sogutucu alana kadar macun yenilemek istiyorum.

Peki macun olarak ne onerirsiniz ?

Son düzenleme:
Bro daha önce bu yöntemle de yapmıştım tabi yapacak kişinin el hassasiyeti de önemli. Evde kolonya kalmamıştı.

Benim denediğim yöntem başarılı olmuştu. Bu yaz aynı yöntemi uygulayacağım. Şöyle yapacaksın. Önce 3-4 tane pamuklu kulak temizleyici yanına al. Bir tanesini olonyaya batır ve çıkar. Sonra işlemcinin üstünü yavaşça pamuklu kulaklıkla silmeye başla. Üzerinden tam anlamıyla çıktıysa 1-2 peçeteyle üzerini sil hem kurulansın hem de daha iyi temizlenir. Bu arada pamuklu kulaklığın işlemcinin dışına sürmemeye dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…