Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Haziran 2014 #11 baybarsyontar dedi: Zaten sistemi 3 ay once, yari yil tatilinde aldim. Konusuda mevcut, yeni bir sogutucu alana kadar macun yenilemek istiyorum. Peki macun olarak ne onerirsiniz ? Genişletmek için tıkla... Bana göre bir farkı yok sadece kimyasal farkı önemli. Silikon veya altın bazlı olursa daha iyi iletkenlik sağlayacaktır.
baybarsyontar dedi: Zaten sistemi 3 ay once, yari yil tatilinde aldim. Konusuda mevcut, yeni bir sogutucu alana kadar macun yenilemek istiyorum. Peki macun olarak ne onerirsiniz ? Genişletmek için tıkla... Bana göre bir farkı yok sadece kimyasal farkı önemli. Silikon veya altın bazlı olursa daha iyi iletkenlik sağlayacaktır.
BATTLEFIELD ENGİN47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 1.313 Makaleler 13 11 Haziran 2014 #12 Ben bunu kullanmadım ama iyi olduğu söyleniyor. Xigmatek Hdt 4Gr Thermal Macun - Vatan Bilgisayar
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 11 Haziran 2014 #13 Murat5038 dedi: Bana göre bir farkı yok sadece kimyasal farkı önemli. Silikon veya altın bazlı olursa daha iyi iletkenlik sağlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Altin veya Silikon bazli oldugunu nereden anlayabilirim ? Vatandan alacagim ama sitesinde herhangi bir bilgi yazmiyor macunlarda.
Murat5038 dedi: Bana göre bir farkı yok sadece kimyasal farkı önemli. Silikon veya altın bazlı olursa daha iyi iletkenlik sağlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Altin veya Silikon bazli oldugunu nereden anlayabilirim ? Vatandan alacagim ama sitesinde herhangi bir bilgi yazmiyor macunlarda.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Haziran 2014 #14 Vatandakiler gri ve gümüş olanlar var. Markalı olduğundan pahalı onlar. Termal Macun Beyaz - Isı Transfer Silikonu GittiGidiyor'da 117165122 TERMAL MACUN TERMAL PASTA İŞLEMCİ PASTASI MACUNU GittiGidiyor'da 112251932
Vatandakiler gri ve gümüş olanlar var. Markalı olduğundan pahalı onlar. Termal Macun Beyaz - Isı Transfer Silikonu GittiGidiyor'da 117165122 TERMAL MACUN TERMAL PASTA İŞLEMCİ PASTASI MACUNU GittiGidiyor'da 112251932