martybrownunpalyacosu Megapat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 25 Haziran 2019 #1 Bu sabah macunu değiştirdim, fanı yerine taktım kabloları bağladım. Bilgisayar tuşuna basıyorum hiçbir şey olmuyor. Ne bir ışık var ne de dönen bir fan var. Sebebi ne olabilir?
Bu sabah macunu değiştirdim, fanı yerine taktım kabloları bağladım. Bilgisayar tuşuna basıyorum hiçbir şey olmuyor. Ne bir ışık var ne de dönen bir fan var. Sebebi ne olabilir?
yigitavsar Kilopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 414 25 Haziran 2019 #2 Power Switch doğru şekilde anakart soketine takılı mı diye bakın. Bende geçen gün macun değiştirirken üst kapağı açtım o yüzden yerinden çıkmıştı. Artı 0 Eksi
Power Switch doğru şekilde anakart soketine takılı mı diye bakın. Bende geçen gün macun değiştirirken üst kapağı açtım o yüzden yerinden çıkmıştı.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.545 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 25 Haziran 2019 #3 Bilgisayarında statik elektiriklenme olmuş olabilir. Bilgisayarınızın tüm güç bağlantılarını kesin. Açma tuşuna 20-30 saniye basılı tutun. Artı 0 Eksi
Bilgisayarında statik elektiriklenme olmuş olabilir. Bilgisayarınızın tüm güç bağlantılarını kesin. Açma tuşuna 20-30 saniye basılı tutun.
KS KS martybrownunpalyacosu Megapat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 25 Haziran 2019 #4 DeathFire dedi: Bilgisayarında statik elektiriklenme olmuş olabilir. Bilgisayarınızın tüm güç bağlantılarını kesin. Açma tuşuna 20-30 saniye basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
DeathFire dedi: Bilgisayarında statik elektiriklenme olmuş olabilir. Bilgisayarınızın tüm güç bağlantılarını kesin. Açma tuşuna 20-30 saniye basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
O onurkapan Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #5 Basit bir unutkanlık olabiliyor bazen, power' in güç tuşunu kontrol edin. Artı 0 Eksi
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.545 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 25 Haziran 2019 #6 martybrownunpalyacosu dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Kabloları tek tek çıkarın takın bazen yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hafifçe çıkıyor power switch kabloları. Artı 0 Eksi
martybrownunpalyacosu dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Kabloları tek tek çıkarın takın bazen yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hafifçe çıkıyor power switch kabloları.
KS KS martybrownunpalyacosu Megapat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 25 Haziran 2019 #7 onurkapan dedi: Basit bir unutkanlık olabiliyor bazen, power' in güç tuşunu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim hâlâ aynı. Artı 0 Eksi
onurkapan dedi: Basit bir unutkanlık olabiliyor bazen, power' in güç tuşunu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim hâlâ aynı.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 25 Haziran 2019 #8 PSU düğmesi kapalı değildir umarım. Artı 0 Eksi
KS KS martybrownunpalyacosu Megapat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 541 Makaleler 1 25 Haziran 2019 #9 DeathFire dedi: Kabloları tek tek çıkarın takın bazen yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hafifçe çıkıyor power switch kabloları. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim tekrar denedim sonuç yine aynı açılmıyor. Oreki dedi: PSU düğmesi kapalı değildir umarım. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim onu da açık durumda. Artı 0 Eksi
DeathFire dedi: Kabloları tek tek çıkarın takın bazen yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hafifçe çıkıyor power switch kabloları. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim tekrar denedim sonuç yine aynı açılmıyor. Oreki dedi: PSU düğmesi kapalı değildir umarım. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim onu da açık durumda.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 25 Haziran 2019 #10 Macunu değiştirirken hangi işlemleri yaptınız? Neyi çıkartıp taktınız misal? Artı 0 Eksi