Termal macun değişim sonrası ısı aynı kaldı

Herhangi bir degisim olmamasi tuhaf.

Cihaz casper nirvana. Dün ilk kez bakım yaptırdım 7 senedir hiç bakım yaptırmamıştım. Yine sanmıyorum ama oldu ki adam beni dolandırdı. Sürekli kullandığım bir cihaz değil şu anki kasama ram alana kadar bu laptoba geçiş yaptım. Son olarak dolandırmış olsa bile Allah"a onun arasında dün götürdüğümde adam yoktu cumaya gitmişti. Zaten Kasamı"da aynı kişiye götüreceğim. Eğer kasamda"da sorun çıkarsa bilirim ki bu bilgisayarcı işini düzgün yapmıyor o zaman gidip konuşurum

Dostum hava çıkışına elini koyar mısın hava geliyor mu ? Geliyor mu kısmından kastım tam böyle vantilatör gibi yüklü bir hava geliyor mu ?

İnşallah parçalarını değiştirmemiştir bilgisayarcı. Büyük bir ihtimal adam akıllı termal macun sürmemiştir veya hiç sürmemiş bile olabilir.

Dostum hava çıkışına elini koyar mısın hava geliyor mu ? Geliyor mu kısmından kastım tam böyle vantilatör gibi yüklü bir hava geliyor mu ?

Hava geliyor bir sorun yok. Zaten kasma takılma donma vs yok Sadece oyunlarda biraz kasıyor

Sıkıntı yok o zaman. Format çek rahatlasın ben temizledikten sonra temiz kurulum yaparım her şey aşırı güzel olur.

Valla yan ızgaradan hava geliyor sorunsuz şekilde adam temizlemese gelmezdi format atıyorum rahatlar belki biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…