Termal macun değişimi için 150TL isteyen adam

Merhaba, laptopumu bu gün evime yakın bilgisayarcıya götürdüm. Termal macun değiştirmesini ve aldığım RAM ile SSD'yi takmasını rica ettim. Ne kadar borcumuz olur ortalama dedim adam hiç duraksamadan 200 ama sana 150 olur dedi. Ben biraz düşüneyim diyerek çıktım dükkandan. Sizce 150TL böyle bir işlem için fazla değil mi?
Sanki termal macunu kendi yumurtluyor. O fiyata zaten termal macun alıyorsun.

Bana da gelmedi ama gelenleri çok gördüm sosyalde de var Instagram da da hatta bir fotoğrafın yorumlarına bakıyordum birisinin işlemcisini 4 çekirdekten 2 çekirdeğe düşürmüş nasıl oldusya bende anlamadım ama eve geldiğinde 2 çekirdek görünüyormuş.

Benim 2*2 Kingston marka RAM'lerimi Çin Malı 2*2 RAM'le değiştirmiş :D bende diyordum bu PC neden değişti böyle.

Siz çok bilen arkadaşlar Bu devirde Dükkan sahibi olun bakalım Söylediğiniz fiyatlara bu işleri yapabiliyor musunuz? 150 TL Kaliteli işçilik ve Macun sürülecekse normal fiyattır. Zaten Kendisi becerebiliyor olsa bilgisayarcıya götürmez. Bunları da geçtim bilgisayarcılara öyle günde 10-20 iş yaptıran müşteri gelmiyor. Gelenlerin %90 nı abi SSD ben aldım kaça takarsın diyor. Ya da Format attım driverları kurar mısın diyor. Kaç para söyleyecek 10 TL mi desin şu anda ortalama dükkan kirası stopajı elektirk su varsa doğalğazı interneti Devlete ödediği Vergiler Aylık Bağkuru varsa yanında çalışanın maaşı deyince kafadan en az 10.000TL para yapıyor 10000TL /30 yapın bakalım günlük ne kadar para kazanması gerekiyor ki giderleri çıksın He her günde öyle güzel iş olmuyor maalesef Şu pandemide kaç tane dükkan kapandı. Cebe kalanı söylemiyorum. 6-7 aydır herkes kıyı da köşede duran birikmişleri ile kendini çeviriyor. Siz bir dükkan açın sonra fiyatları tekrar konuşuruz.
Kusura bakmayın ama şu yazdıklarınızdan ne anlaşılıyor biliyor musunuz?
Kibarca, zaten çok müşteri gelmiyor, bizde yakaladığımızı güzelce yontuyoruz.
Siz giderlerinizi çıkaracaksınız diye insanlara 10 liralık işi 100 liraya mı yapacaksınız?

Kusura bakmayın ama şu yazdıklarınızdan ne anlaşılıyor biliyor musunuz?
Kibarca, zaten çok müşteri gelmiyor, bizde yakaladığımızı güzelce yontuyoruz.
Siz giderlerinizi çıkaracaksınız diye insanlara 10 liralık işi 100 liraya mı yapacaksınız?

Herkese teşekkürler RAM ve ssd'mi kendim taktım. Termal macun sürmeyeceğim gelecekte ısınma problemi olursa güçlü bir fan alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı