Termal macun değişimi için 150TL isteyen adam

O fiyatın yarısına birden fazla kez kullanılabilecek macunlar satılıyor. Önermem.

Azıcık bilginiz biraz da el beceriniz varsa bence kendiniz yapın. Bilgisayarcının ne süreceği de belli değil.

Laptop modelim çok kötü. Arka kasa açılmıyor, RAM slotlarına bile ulaşmak için klavye ve anakartı sökmem gerekiyor bunları yaparken hassas klavyeye zarar vermekten korkuyorum.

Laptop modelim çok kötü. Arka kasa açılmıyor, RAM slotlarına bile ulaşmak için klavye ve anakartı sökmem gerekiyor bunları yaparken hassas klavyeye zarar vermekten korkuyorum.

Çok eski modelse başka yerlerede sorun en güvendiğiniz yere götürün. İsterseniz termal macununda kalitelisini siz alın adam işlemi uygulasın.

Google haritalarda araştırın güzel puanlı ve yorumlu bir bilgisayarcıya yaptırın.

Siz çok bilen arkadaşlar Bu devirde Dükkan sahibi olun bakalım Söylediğiniz fiyatlara bu işleri yapabiliyor musunuz? 150 TL Kaliteli işçilik ve Macun sürülecekse normal fiyattır. Zaten Kendisi becerebiliyor olsa bilgisayarcıya götürmez. Bunları da geçtim bilgisayarcılara öyle günde 10-20 iş yaptıran müşteri gelmiyor. Gelenlerin %90 nı abi SSD ben aldım kaça takarsın diyor. Ya da Format attım driverları kurar mısın diyor. Kaç para söyleyecek 10 TL mi desin şu anda ortalama dükkan kirası stopajı elektirk su varsa doğalğazı interneti Devlete ödediği Vergiler Aylık Bağkuru varsa yanında çalışanın maaşı deyince kafadan en az 10.000TL para yapıyor 10000TL /30 yapın bakalım günlük ne kadar para kazanması gerekiyor ki giderleri çıksın He her günde öyle güzel iş olmuyor maalesef Şu pandemide kaç tane dükkan kapandı. Cebe kalanı söylemiyorum. 6-7 aydır herkes kıyı da köşede duran birikmişleri ile kendini çeviriyor. Siz bir dükkan açın sonra fiyatları tekrar konuşuruz.

Videoları veya makaleleri yok mu? Hiçbirisi yoksa üretici firmaya mail atın, gerekli işlemleri yapabilmeniz için yol göstersinler veya belgeleri paylaşsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…