Termal macun değişimi için 150TL isteyen adam

Hocam siz bilgisayarcı(bakkal) mısınız?
Ve kimisi daha ucuza dolandırmadan yapıyor kimisi nereden para koparırım diye uğraşıyor
Çoğu bilgisayarcı böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Katılıyorum çok haklısınız.

Katılıyorum çok haklısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalan dolan bence. Başıma hiç gelmedi.

Bana da gelmedi ama gelenleri çok gördüm sosyalde de var Instagram da da hatta bir fotoğrafın yorumlarına bakıyordum birisinin işlemcisini 4 çekirdekten 2 çekirdeğe düşürmüş nasıl oldusya bende anlamadım ama eve geldiğinde 2 çekirdek görünüyormuş.

Ya ben onları kurgu diye düşünüyorum. Evinde bilgisayar olmayan arkadaşım bilgisayarcıları kötülüyor. Tamam hepsi mükemmel değil ama hepsini bir kefeye koymamak gerekir(bu her şey için geçerli).

Benim niyetim vardır. Her bilgisayarcı dolandırıcıdır.

Ya ben onları kurgu diye düşünüyorum. Evinde bilgisayar olmayan arkadaşım bilgisayarcıları kötülüyor. Tamam hepsi mükemmel değil ama hepsini bir kefeye koymamak gerekir(bu her şey için geçerli).

Hocam hepsini bir kefeye koymuyorum ben ne dedim.

Kimisi daha ucuza dolandırmadan yapıyor kimisi nereden para koparırım diye uğraşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…