Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 26 Aralık 2024 #21 henz dedi: Üstündeki ve altındaki klipsleri açtınız değil mi çıkarırken? Genişletmek için tıkla... Tek klips var açıp takıyorum çıkarıyorum ama kapatırken çıt sesi gelmiyor.
henz dedi: Üstündeki ve altındaki klipsleri açtınız değil mi çıkarırken? Genişletmek için tıkla... Tek klips var açıp takıyorum çıkarıyorum ama kapatırken çıt sesi gelmiyor.
henz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 240 Çözümler 2 26 Aralık 2024 #22 Xei dedi: Tek klips var açıp takıyorum çıkarıyorum ama kapatırken çıt sesi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Biraz guclu basitirin kapanir illaki
Xei dedi: Tek klips var açıp takıyorum çıkarıyorum ama kapatırken çıt sesi gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Biraz guclu basitirin kapanir illaki
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 26 Aralık 2024 #23 henz dedi: Biraz guclu basitirin kapanir illaki. Genişletmek için tıkla... Söktüğüm parçaları tekrar söküp takarak deneyeceğim. Bütün parçaları söküp tekrar taktım ama sorun sanırım RAM'den kaynaklıymış biraz daha güç uygulayınca düzeldi tavsiyeler için teşekkürler Son düzenleme: 26 Aralık 2024
henz dedi: Biraz guclu basitirin kapanir illaki. Genişletmek için tıkla... Söktüğüm parçaları tekrar söküp takarak deneyeceğim. Bütün parçaları söküp tekrar taktım ama sorun sanırım RAM'den kaynaklıymış biraz daha güç uygulayınca düzeldi tavsiyeler için teşekkürler
henz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 240 Çözümler 2 26 Aralık 2024 #24 Xei dedi: Söktüğüm parçaları tekrar söküp takarak deneyeceğim. Bütün parçaları söküp tekrar taktım ama sorun sanırım RAM'den kaynaklıymış biraz daha güç uygulayınca düzeldi tavsiyeler için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ekran geldimi?
Xei dedi: Söktüğüm parçaları tekrar söküp takarak deneyeceğim. Bütün parçaları söküp tekrar taktım ama sorun sanırım RAM'den kaynaklıymış biraz daha güç uygulayınca düzeldi tavsiyeler için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Ekran geldimi?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 26 Aralık 2024 #25 henz dedi: Ekran geldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
henz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 240 Çözümler 2 26 Aralık 2024 #26 Xei dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sevindim.