Termal macun değişimi performansı nasıl etkiler?

Shidou22

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarı aldığımdan beri temizlememiştim ve performans düşüşleri yaşıyordum. Aklıma termal macun geldi, sipariş ettim. Kargoda. İşlemcinin yük altında ve masaüstündeyken olması gereken ısıları söyler misiniz?

Fotoğrafı koyuyorum, Truckers MP oynarken ki ısısı.

Dosya Ekleri

• IMG_4425.jpeg
    IMG_4425.jpeg
    577,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut sıcaklık çok yüksek. Buna bağlı hız kesmesi normal.
İçinden çıkan stok soğutucu ise(Wraith Stealth) tam yük altında 80 derece aşağısında kalacağına ihtimal vermiyorum. Daha iyi bir hava soğutucu ile o değerin 70 derecenin altına inme ihtimali var. Burada package ile belirtilen değerden bahsediyorum. Tabi diğerleri de aşağı inecektir.

Macun olarak ne altın bilmiyorum. O işlemci için asgari olarak Arctic MX-4 alınmalıdır. Ancak başka bir yerde daha kullanma ihtimali varsa(mesela ekran kartında veya bir laptopta) MX-4 bir halta yaramaz. Cıvık bir macun olduğundan dolayı birkaç gün içinde pump out olabiliyor. Ekran kartında kullanmak istersen ben MX-6 ile şimdilik memnunum. Başkaları pump out yaşadığını söylüyor. Karta göre değişecektir. En az MX-6 kadar yoğun kıvamlı macun bulmalısın. Belki Thermalright TF7 olabilir.

Macunu surdum islemci fanini temizledim sonuç bu masaustundeyken diger fotoğrafta Truckers MP oynarken dun cektigim fotograf.

Dosya Ekleri

• IMG_4433.jpeg
    IMG_4433.jpeg
    649,7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_4429.jpeg
    IMG_4429.jpeg
    559,9 KB · Görüntüleme: 18

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı