Termal macun değişimi sonrası GPU 0 ve GPU 1 yer değiştirdi

Ipdo

Femtopat
Daha fazla  
Fan temizliği ve termal macun yenilenmesi için laptopu bilgisayarcıya götürdüm. Açtı içini temizledi yaptı vesaire, eve geldim görev yöneticisine baktım oyunda 1650 Ti çalışmıyor sadece 0%. Düzelmesi için geri bilgisayarcıya götürmem şart mı yoksa Windows üzerinden çözülebilecek bir şey mi?

resim_2024-07-25_194400995.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan temizliği ve termal macun yenilenmesi için laptopu bilgisayarcıya götürdüm. Açtı içini temizledi yaptı vesaire, eve geldim görev yöneticisine baktım oyunda 1650 Ti çalışmıyor sadece 0%. Düzelmesi için geri bilgisayarcıya götürmem şart mı yoksa Windows üzerinden çözülebilecek bir şey mi?

Eki Görüntüle 2264288
Hocam zaten 1650Ti'ın oyunda çalışması daha iyi değil mi? Boşverin masaüstünde de çalışmasın. Oyunda deneyip tekrar yazın.

Eki Görüntüle 2264288
Hiç apu bir sistem kullanmadım ama acaba görüntü kablosunu anakarta takmış olabilir misiniz?

Oyun açtığınızda kullanıyorsa sıkıntı yok.

Oyun açtığımda kullanmıyor sorun orda hala 0% diyor.

Hiç apu bir sistem kullanmadım ama acaba görüntü kablosunu anakarta takmış olabilir misiniz?
bilmiyorum bilgisayarcı yaptı fanları falan çıkarıp taktı ama olabilir zaten bugün düzelmezse yarın geri götüreceğim.

Hocam zaten 1650Ti'ın oyunda çalışması daha iyi değil mi? Boşverin masaüstünde de çalışmasın. Oyunda deneyip tekrar
1650ti oyunda çalışmıyor amd çalışıyor o yüzden.

Hocam zaten 1650Ti'ın oyunda çalışması daha iyi değil mi? Boşverin masaüstünde de çalışmasın. Oyunda deneyip tekrar yazın.
Lol oynarken böyle.

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-25_211736728.png
    resim_2024-07-25_211736728.png
    102,8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı