Gezginnn Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi ventus Rtx 3060 Amd Ryzen 5 5600x Asus B 550 Prime m-k Pny 2x8 Gb ddr4 3600 mhz Pny 512 gb m2 ssd Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #31 SirSakurai dedi: Hocam benim attığım görseldeki RDR 2'ye mi dedin? Bende de işlemci sıcaklığı iyi ama ekran kartı tam bir facia tekrar servise gönderdim. Genişletmek için tıkla... Yanlış mesajı alıntılamışım, evet sizin attığınız. Ekran kartı modeli nedir?
SirSakurai dedi: Hocam benim attığım görseldeki RDR 2'ye mi dedin? Bende de işlemci sıcaklığı iyi ama ekran kartı tam bir facia tekrar servise gönderdim. Genişletmek için tıkla... Yanlış mesajı alıntılamışım, evet sizin attığınız. Ekran kartı modeli nedir?
SirSakurai Megapat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 462 29 Nisan 2025 #32 Gezginnn dedi: Yanlış mesajı alıntılamışım, evet sizin attığınız. Ekran kartı modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Konu açtım hocam bununla ilgili, istersen profilimden bakabilirsin. TUF 4080 Super.
Gezginnn dedi: Yanlış mesajı alıntılamışım, evet sizin attığınız. Ekran kartı modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Konu açtım hocam bununla ilgili, istersen profilimden bakabilirsin. TUF 4080 Super.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 464 Çözümler 2 29 Nisan 2025 #33 YüzbaşıJohnPrice dedi: İşlemci için. OCCT veya R23 öneriyorum. R23 yapacaksanız HWiNFO ile sıcaklara eş zamanlı bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam stres testi yaptım, Tempcore kullandım sonuçlar bu şekilde. CPU Multi Core seçeneği seçerek yaptım. Ne düşünüyorsunuz sıcaklıklar hakkında? Dosya Ekleri IMG_0878.jpeg 215,1 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 29 Nisan 2025
YüzbaşıJohnPrice dedi: İşlemci için. OCCT veya R23 öneriyorum. R23 yapacaksanız HWiNFO ile sıcaklara eş zamanlı bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam stres testi yaptım, Tempcore kullandım sonuçlar bu şekilde. CPU Multi Core seçeneği seçerek yaptım. Ne düşünüyorsunuz sıcaklıklar hakkında?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.883 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #34 TURKISHPOWA dedi: Hocam stres testi yaptım, Tempcore kullandım sonuçlar bu şekilde. CPU Multi Core seçeneği seçerek yaptım. Ne düşünüyorsunuz sıcaklıklar hakkında? Genişletmek için tıkla... Çok iyi. Macun değiştirmenize gerek yok.
TURKISHPOWA dedi: Hocam stres testi yaptım, Tempcore kullandım sonuçlar bu şekilde. CPU Multi Core seçeneği seçerek yaptım. Ne düşünüyorsunuz sıcaklıklar hakkında? Genişletmek için tıkla... Çok iyi. Macun değiştirmenize gerek yok.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 464 Çözümler 2 29 Nisan 2025 #35 YüzbaşıJohnPrice dedi: Çok iyi. Macun değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Birde HWiNFO ile test yapıp göndereceğim hocam. YüzbaşıJohnPrice dedi: Çok iyi. Macun değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Buda HWiNFO Sonuçları hocam. Dosya Ekleri IMG_0881.jpeg 185,6 KB · Görüntüleme: 15 Son düzenleme: 29 Nisan 2025
YüzbaşıJohnPrice dedi: Çok iyi. Macun değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Birde HWiNFO ile test yapıp göndereceğim hocam. YüzbaşıJohnPrice dedi: Çok iyi. Macun değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Buda HWiNFO Sonuçları hocam.