Termal Macun Değişiminden Sonra Isınma

Anladığım kadarıyla işlemcisinde bir problem yok arkadaşın sadece ekran kartında ısınma problemi var. Ekran kartının macun değişiminden sonra geri monte işleminde oturmayan kısımlar olabilir.

Engellendiğim için bir süre yazamadım. Bu sürede uzun kullanım testleri yaptım. İşlemcim max 52 derece, ekran kartı max 86 dereceye çıktı. Sıkıntım şu işlemci macununu değiştirdim fakat ekran kartım ısınıyor. İşlemcim değişmeden önce 77 dereceyi buluyordu fakat şuanda 52 zar zor buldu. Ekran kartım eskiden max 61 dereceyi buluyordu fakat şuanda 86 dereceyi buluyor. Ekran kartımı iyi şekilde monteledim. Fanlar gayet iyi çalışıyor. Hava akışı önden, yandan ve altan hava girecek. Üsten ve arkadan çıkacak şekilde ayarlanmış durumda.(Öncedende böyleydi.) Sıkıntı nerede olabilir? Yarın asus destek sistemi ile sıcaklık değerler hakkında konuşacağım.

Dediğimiz gibi macunu silip, çok ince bir tabaka şeklinde sürmeyi denedin mi? Veya arka planda ekran kartına yük bindiren bir uygulama var mı?

Dediğimiz gibi macunu silip, çok ince bir tabaka şeklinde sürmeyi denedin mi? Veya arka planda ekran kartına yük bindiren bir uygulama var mı?
Asus destek sistemi ile konuştum. 61 derece görmemde bir hata olduğunu, şuanki değerlerin normal olduğunu söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…