Soğutucuyu yerine tam taktığınızdan emin misiniz?Arkadaşlar 2 yıldır değiştirmediğim işlemci macununu değiştirdim ve PC ısınmaya başladı. Bu normal mi (Termal macun: MasterGel Pro v2)
Evet her tarafına yaydım ve soğutucu da tam takılıİşlemcinin her tarafına eşit ve ince bir tabakada yaydın mı? Soğutucuyu iyice vidaladın mı?
Tam oturdu.Oturtamamışsındır
Kendinden o kadar emin olma bence başka bir sebebi olamaz. Kullandığın macun leş gibi bir şey değilse montaj hatası vardır.Evet her tarafına yaydım ve soğutucu da tam takılı
Tam oturdu.
Mastergel pro v2 yazarsanız google de çıkıyor.Forum sitelerinde de bakabilirsin.Şimdi tekrar kontrol ettim montajda bi sıkıntı yok.Kendinden o kadar emin olma bence başka bir sebebi olamaz. Kullandığın macun leş gibi bir şey değilse montaj hatası vardır.
O zaman sorun yok demektir. İyi kullanımlar.Mastergel pro v2 yazarsanız google de çıkıyor.Forum sitelerinde de bakabilirsin.Şimdi tekrar kontrol ettim montajda bi sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.