ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 26 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar 2 yıldır değiştirmediğim işlemci macununu değiştirdim ve PC ısınmaya başladı. Bu normal mi (Termal macun: MasterGel Pro v2) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Arkadaşlar 2 yıldır değiştirmediğim işlemci macununu değiştirdim ve PC ısınmaya başladı. Bu normal mi (Termal macun: MasterGel Pro v2)
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.747 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #2 İşlemcinin her tarafına eşit ve ince bir tabakada yaydın mı? Soğutucuyu iyice vidaladın mı? Artı 3 Eksi
F Fortran Programing Centipat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 563 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Kasım 2020 #3 ONURRRS dedi: Arkadaşlar 2 yıldır değiştirmediğim işlemci macununu değiştirdim ve PC ısınmaya başladı. Bu normal mi (Termal macun: MasterGel Pro v2) Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu yerine tam taktığınızdan emin misiniz? Artı 2 Eksi
ONURRRS dedi: Arkadaşlar 2 yıldır değiştirmediğim işlemci macununu değiştirdim ve PC ısınmaya başladı. Bu normal mi (Termal macun: MasterGel Pro v2) Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu yerine tam taktığınızdan emin misiniz?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #4 Çok fazla sürdün ya da işlemci tam oturmadı. Belli ki bir şeyi yanlış yapmışsın. Artı 1 Eksi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Kasım 2020 #5 Oturtamamışsındır. Artı 1 Eksi
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 26 Kasım 2020 #6 Macunlu hali, macunsuz halinden çok daha fazla ısınıyor ise bu işte bir iş vardır. Artı 1 Eksi
KS KS ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 26 Kasım 2020 #7 BerkayZ87 dedi: İşlemcinin her tarafına eşit ve ince bir tabakada yaydın mı? Soğutucuyu iyice vidaladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet her tarafına yaydım ve soğutucu da tam takılı ItsAllGoodman dedi: Oturtamamışsındır Genişletmek için tıkla... Tam oturdu. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: İşlemcinin her tarafına eşit ve ince bir tabakada yaydın mı? Soğutucuyu iyice vidaladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet her tarafına yaydım ve soğutucu da tam takılı ItsAllGoodman dedi: Oturtamamışsındır Genişletmek için tıkla... Tam oturdu.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Kasım 2020 #8 ONURRRS dedi: Evet her tarafına yaydım ve soğutucu da tam takılı Tam oturdu. Genişletmek için tıkla... Kendinden o kadar emin olma bence başka bir sebebi olamaz. Kullandığın macun leş gibi bir şey değilse montaj hatası vardır. Artı 0 Eksi
ONURRRS dedi: Evet her tarafına yaydım ve soğutucu da tam takılı Tam oturdu. Genişletmek için tıkla... Kendinden o kadar emin olma bence başka bir sebebi olamaz. Kullandığın macun leş gibi bir şey değilse montaj hatası vardır.
KS KS ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 26 Kasım 2020 #9 ItsAllGoodman dedi: Kendinden o kadar emin olma bence başka bir sebebi olamaz. Kullandığın macun leş gibi bir şey değilse montaj hatası vardır. Genişletmek için tıkla... Mastergel pro v2 yazarsanız google de çıkıyor.Forum sitelerinde de bakabilirsin.Şimdi tekrar kontrol ettim montajda bi sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Kendinden o kadar emin olma bence başka bir sebebi olamaz. Kullandığın macun leş gibi bir şey değilse montaj hatası vardır. Genişletmek için tıkla... Mastergel pro v2 yazarsanız google de çıkıyor.Forum sitelerinde de bakabilirsin.Şimdi tekrar kontrol ettim montajda bi sıkıntı yok.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Kasım 2020 #10 ONURRRS dedi: Mastergel pro v2 yazarsanız google de çıkıyor.Forum sitelerinde de bakabilirsin.Şimdi tekrar kontrol ettim montajda bi sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok demektir. İyi kullanımlar. Artı 0 Eksi
ONURRRS dedi: Mastergel pro v2 yazarsanız google de çıkıyor.Forum sitelerinde de bakabilirsin.Şimdi tekrar kontrol ettim montajda bi sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun yok demektir. İyi kullanımlar.