ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 26 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar 2 yıldır değiştirmediğim işlemci macununu değiştirdim ve PC ısınmaya başladı. Bu normal mi (Termal macun: MasterGel Pro v2) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Arkadaşlar 2 yıldır değiştirmediğim işlemci macununu değiştirdim ve PC ısınmaya başladı. Bu normal mi (Termal macun: MasterGel Pro v2)
KS KS ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 26 Kasım 2020 #11 ItsAllGoodman dedi: O zaman sorun yok demektir. İyi kullanımlar. Genişletmek için tıkla... Ama değişmeden önceki hali ile şimdi arasında sıcaklık farkı baya var nasıl sorun yok ? Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: O zaman sorun yok demektir. İyi kullanımlar. Genişletmek için tıkla... Ama değişmeden önceki hali ile şimdi arasında sıcaklık farkı baya var nasıl sorun yok ?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Kasım 2020 #12 Düzgün monte ettim ve macun kaliteli diyorsunuz başka sorun olamaz zaten. ONURRRS dedi: Ama değişmeden önceki hali ile şimdi arasında sıcaklık farkı baya var nasıl sorun yok ? Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir şey sormak istiyorum: Neden MX 4 gibi bir macun varken daha fazla paraya bunu aldınız? Artı 0 Eksi
Düzgün monte ettim ve macun kaliteli diyorsunuz başka sorun olamaz zaten. ONURRRS dedi: Ama değişmeden önceki hali ile şimdi arasında sıcaklık farkı baya var nasıl sorun yok ? Genişletmek için tıkla... Ayrıca bir şey sormak istiyorum: Neden MX 4 gibi bir macun varken daha fazla paraya bunu aldınız?
KS KS ONURRRS Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 214 26 Kasım 2020 #13 ItsAllGoodman dedi: Düzgün monte ettim ve macun kaliteli diyorsunuz başka sorun olamaz zaten. Ayrıca bir şey sormak istiyorum: Neden MX 4 gibi bir macun varken daha fazla paraya bunu aldınız? Genişletmek için tıkla... Araştırdım forum sitelerinde bunu övüyorlardı.Arkadaşım da önerdi bunu aldım. ItsAllGoodman dedi: Düzgün monte ettim ve macun kaliteli diyorsunuz başka sorun olamaz zaten. Ayrıca bir şey sormak istiyorum: Neden MX 4 gibi bir macun varken daha fazla paraya bunu aldınız? Genişletmek için tıkla... Başka sorun yoksa teşekkürler kardeşim kolay gelsin sana Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Düzgün monte ettim ve macun kaliteli diyorsunuz başka sorun olamaz zaten. Ayrıca bir şey sormak istiyorum: Neden MX 4 gibi bir macun varken daha fazla paraya bunu aldınız? Genişletmek için tıkla... Araştırdım forum sitelerinde bunu övüyorlardı.Arkadaşım da önerdi bunu aldım. ItsAllGoodman dedi: Düzgün monte ettim ve macun kaliteli diyorsunuz başka sorun olamaz zaten. Ayrıca bir şey sormak istiyorum: Neden MX 4 gibi bir macun varken daha fazla paraya bunu aldınız? Genişletmek için tıkla... Başka sorun yoksa teşekkürler kardeşim kolay gelsin sana
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #14 Macunu çok fazla veya çok az sürmüş olabilirsin. Artı 0 Eksi