Zombeyi Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #31 Aldevs dedi: Niye söktünüz ki hocam Genişletmek için tıkla... Çok sürülmüş ısıyı düzgün iletmez soğutmaz dedikleri için söküp daha az sıkıp ayarladım.
Aldevs dedi: Niye söktünüz ki hocam Genişletmek için tıkla... Çok sürülmüş ısıyı düzgün iletmez soğutmaz dedikleri için söküp daha az sıkıp ayarladım.
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #32 Zombeyi dedi: Çok sürülmüş ısıyı düzgün iletmez soğutmaz dedikleri için söküp daha az sıkıp ayarladım. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız hocam. Fanla çekilmiş versiyon için beklemedeyim
Zombeyi dedi: Çok sürülmüş ısıyı düzgün iletmez soğutmaz dedikleri için söküp daha az sıkıp ayarladım. Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsınız hocam. Fanla çekilmiş versiyon için beklemedeyim