Yapabileceğim en ince duruma getirdim. Bir kartla üstünde tekrar baskı yapıp fazlalığı yapıştırttım ve sonra yanları tekrar sildim. Biraz da üstünü yapabildiğimce içinden çıkan spatula ile dürttüm hafiften.
Aynı şeyi bakır tarafa da uyguladım.
Şimdilik boşta 38°C ortalama.(Hele git gide düşüyor). Mevsimden dolayı normal olabilir mi bilemedim.
Oyunda da denerim birazdan.
Yapabileceğim en ince duruma getirdim. Bir kartla üstünde tekrar baskı yapıp fazlalığı yapıştırttım ve sonra yanları tekrar sildim. Biraz da üstünü yapabildiğimce içinden çıkan spatula ile dürttüm hafiften.
Aynı şeyi bakır tarafa da uyguladım.
Şimdilik boşta 38°C ortalama.(Hele git gide düşüyor). Mevsimden dolayı normal olabilir mi bilemedim.
Oyunda da denerim birazdan.
Şimdilik denediğim 1080P, 144Hz ayarlarda Valorant oynarken de 64°C ortalama gibi bir sıcaklık aldım, 70°C üstüne çıkmadı. Önceden 96°C görüyordum.
Bu arada Grizzly Kyronaut kullandım macun olarak, bunu da yazmış olayım.
Şimdilik denediğim 1080P, 144Hz ayarlarda Valorant oynarken de 64°C ortalama gibi bir sıcaklık aldım, 70°C üstüne çıkmadı. Önceden 96°C görüyordum.
Bu arada Grizzly Kyronaut kullandım macun olarak, bunu da yazmış olayım.
Evet, zaten ondan dolayı yazdım Muhtemelen sonucun sebebini merak ederler diye.
Başta konu dışına çıkmaya sebep olmasın diye özellikle belirtmemiştim, sonda belirtme planım vardı ve yaptım.