Daha öncede bir konu açmıştım Termal Macun Sonrası Fazla Isınma | Technopat Sosyal termal macundan sonra daha çok ısındığına dair. İlk başta çözdüğümü zannetdim fakat sorun yine ortaya çıktı. Termal macunum IC essential E2. Termal macun sürdükten hemen sonra etkisini gösterir mi? Çünkü ben direk yük sıcaklıklarını ölçmüştüm. Birde laptopu her açtığımda termal macunun neredeyse yok olduğunu görüyorum bu normal mi? Galiba bakıra yapışıyor. İşlemci ve ekran Kartının sürülecek yerleri küçük. Yardımlarınızı bekliyorum.
Laptopa önce termal pad koy laptoplar da daha mantıklı duruyordu. Benim laptopum da öyle idi. İstanbul'da isen Kadıköy Emintaş İş Merkezinde bulabilirsiniz.
Laptopa önce termal pad koy laptoplar da daha mantıklı duruyordu. Benim laptopum da öyle idi. İstanbul'da isen Kadıköy Emintaş İş Merkezinde bulabilirsiniz.
Macunu bu sıralamadan seçmiştim Termal Macun Çeşitleri ve İletkenlik Seviyeleri | Technopat Sosyal Altın ve gümüşün iletkenliğinin iyi olacağını düşünüyorum. Birde fanı her çıkardığımda termal macunun dağıldığını görüyorum. Bir yerde termal macunun etkisini hemen göstermediği 4-5 gün beklemek gerektiğini duymuştum. bu doğru mu?
Macun cıvık değil hocam aksine diger macunlara göre katı sayılır. Önceden macun yok ise hemen gösterir tabi. Kutunun içeriginden spatula çıkıyor zaten. Onunla işlemcinin heryerine eşit olarak yayın.
Macun cıvık değil hocam aksine diger macunlara göre katı sayılır. Önceden macun yok ise hemen gösterir tabi. Kutunun içeriginden spatula çıkıyor zaten. Onunla işlemcinin heryerine eşit olarak yayın.