Termal macun fiyatı ne olmalı?

drawe

Kilopat
Daha fazla  
Termal macun alacağım. En az 6 ay idare edecek bir termal macun fiyatı sizce ne kadar olmalıdır?

Kalitesine göre değişir ama ben en fazla 100 TL veririm.

Arctic MX-4 2019 Edition alınız fakat alacağınız satıcıya dikkat etmenizi öneririm çakması türemiş çok fazla. Hepsiburada'da çakma ürün olmuyor diye biliyorum bir oraya bakabilirsiniz.

Bu iyidir, dikkat edin çok çakması var, yukarıdaki link orijinal.

Zamanında 25₺ ye Cooler Master termal macun almıştım 3 sene falan kullandım hocam. Tabi bu söylediklerim laptop için geçerliydi.

Reklam gibi olacak ama bu bence en ideali. Bu ürün orijinal ürün. Teknobiyotik sitesinden alırsanız orijinal geliyor. Çarşamba günü 15.30 gibi sipariş ettim ve bugün 14.00 gibi geldi. Ürünün performansını tartışmaya gerek yok. Bilgisayar 60 derecelerde geziniyor. Sanıyorum birkaç yıl daha kullanacağım aynı tüpü.

6, 7 ay çok kısa bir süre. Termal macun sıvı değil ki birden gitsin. Termal macun yenilediğinizde en az 1, 1.5 yıl sıkıntısız gitmeli, bir keresinde 3 yıl değiştirmemiştim, sıcaklıklar 65, 70 dereceydi. Kendim test ettim. Tabii kalitesine göre değişir. 50, 60 bilemedin 70TL uygundur.

Ben Cooler Master master gel pro kullanıyorum 90tl gibi bir fiyata almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…