EmrecanROG Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1 Notebooka daha birkaç saat önce termal macun sürdüm ancak sıcaklık aynı, sanki hiçbir şey yapmamışım gibi. Acaba beklemem mi lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2021
Notebooka daha birkaç saat önce termal macun sürdüm ancak sıcaklık aynı, sanki hiçbir şey yapmamışım gibi. Acaba beklemem mi lazım?
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 8 Mayıs 2021 #2 Hayır. Değiştirildiği vakit etki eder ve ısınma sorunu çözülür normal şartlarda.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 6 8 Mayıs 2021 #3 EmrecanROG dedi: Notebooka daha birkaç saat önce termal macun sürdüm ancak sıcaklık aynı, sanki hiçbir şey yapmamışım gibi. Acaba beklemem mi lazım? Genişletmek için tıkla... Boştaki sıcaklıktan bahsediyorsunuz boşta sıcaklık yükselmedikçe fan hızlı dönmez. Yük altında ki değerleri paylaşır mısınız?
EmrecanROG dedi: Notebooka daha birkaç saat önce termal macun sürdüm ancak sıcaklık aynı, sanki hiçbir şey yapmamışım gibi. Acaba beklemem mi lazım? Genişletmek için tıkla... Boştaki sıcaklıktan bahsediyorsunuz boşta sıcaklık yükselmedikçe fan hızlı dönmez. Yük altında ki değerleri paylaşır mısınız?
B berkcobain Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #4 Beklemeniz gerekmez diye biliyorum.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #5 EmrecanROG dedi: Notebooka daha birkaç saat önce termal macun sürdüm ancak sıcaklık aynı, sanki hiçbir şey yapmamışım gibi. Acaba beklemem mi lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam boşta iken zaten pek bir etkisini göstermez diye biliyorum.
EmrecanROG dedi: Notebooka daha birkaç saat önce termal macun sürdüm ancak sıcaklık aynı, sanki hiçbir şey yapmamışım gibi. Acaba beklemem mi lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam boşta iken zaten pek bir etkisini göstermez diye biliyorum.
Hannoez Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #6 Termal macun direkt etki eder. Fakat burada termal macunun kalitesi de önemli.
EmrecanROG Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #7 Denemek amaçlı bir oyuna gireyim dedim ama önceki sıcaklık değerlerine yakın çıkınca etki etmemiş gibi geldi. Ben mi süremedim acaba ?
Denemek amaçlı bir oyuna gireyim dedim ama önceki sıcaklık değerlerine yakın çıkınca etki etmemiş gibi geldi. Ben mi süremedim acaba ?
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #8 Sıcaklık değerleri ne ?
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 8 Mayıs 2021 #9 EmrecanROG dedi: Denemek amaçlı bir oyuna gireyim dedim ama önceki sıcaklık değerlerine yakın çıkınca etki etmemiş gibi geldi. Ben mi süremedim acaba ? Genişletmek için tıkla... Sürdüğünüz macun nedir ve cihaz nedir?
EmrecanROG dedi: Denemek amaçlı bir oyuna gireyim dedim ama önceki sıcaklık değerlerine yakın çıkınca etki etmemiş gibi geldi. Ben mi süremedim acaba ? Genişletmek için tıkla... Sürdüğünüz macun nedir ve cihaz nedir?
EmrecanROG Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #10 mutsuzfiberdolabı dedi: Sürdüğünüz macun nedir ve cihaz nedir? Genişletmek için tıkla... Macun Dark Freezer Ultimate , bilgisayar HP 15-dw0004nt. ArdaRiche1 dedi: Sıcaklık değerleri ne ? Genişletmek için tıkla... Macunu değiştirmeden önce boşta 45-50 arası idi, macundan sonra 39-45 arası oldu. Şimdi enter the gungeon oyununda 70 derecede.
mutsuzfiberdolabı dedi: Sürdüğünüz macun nedir ve cihaz nedir? Genişletmek için tıkla... Macun Dark Freezer Ultimate , bilgisayar HP 15-dw0004nt. ArdaRiche1 dedi: Sıcaklık değerleri ne ? Genişletmek için tıkla... Macunu değiştirmeden önce boşta 45-50 arası idi, macundan sonra 39-45 arası oldu. Şimdi enter the gungeon oyununda 70 derecede.