mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 8 Mayıs 2021 #11 EmrecanROG dedi: Macun Dark Freezer Ultimate , bilgisayar HP 15-dw0004nt. Macunu değiştirmeden önce boşta 45-50 arası idi, macundan sonra 39-45 arası oldu. Şimdi enter the gungeon oyununda 70 derecede. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar çok iyi.
EmrecanROG dedi: Macun Dark Freezer Ultimate , bilgisayar HP 15-dw0004nt. Macunu değiştirmeden önce boşta 45-50 arası idi, macundan sonra 39-45 arası oldu. Şimdi enter the gungeon oyununda 70 derecede. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar çok iyi.
EmrecanROG Hectopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #12 mutsuzfiberdolabı dedi: Sıcaklıklar çok iyi. Genişletmek için tıkla... Bana göre kötü geldi çünkü rocket league oyununu sıcaklıktan dolayı fps düşüşüyle oynuyordum. Birazdan onu da deneyeceğim. EmrecanROG dedi: Bana göre kötü geldi çünkü rocket league oyununu sıcaklıktan dolayı fps düşüşüyle oynuyordum. Birazdan onu da deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rocket league'de test ettim, önceden oyunda 90 derecelere yaklaşıyordu şimdi 80 derecede kalıyor. Birkaç gün sonra içini açıp yeniden termal macun uygulayacağım. Son düzenleme: 8 Mayıs 2021
mutsuzfiberdolabı dedi: Sıcaklıklar çok iyi. Genişletmek için tıkla... Bana göre kötü geldi çünkü rocket league oyununu sıcaklıktan dolayı fps düşüşüyle oynuyordum. Birazdan onu da deneyeceğim. EmrecanROG dedi: Bana göre kötü geldi çünkü rocket league oyununu sıcaklıktan dolayı fps düşüşüyle oynuyordum. Birazdan onu da deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Rocket league'de test ettim, önceden oyunda 90 derecelere yaklaşıyordu şimdi 80 derecede kalıyor. Birkaç gün sonra içini açıp yeniden termal macun uygulayacağım.