Rixev Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 298 Çözümler 2 22 Mayıs 2023 #1 İlk defa termal macun sürüyorum. Dosya Ekleri image.jpg 111,6 KB · Görüntüleme: 143
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Mayıs 2023 #2 Rixev dedi: İlk defa termal macun sürüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi çıkarıp temizleyin, pinlerin girdiği yeri bir şekilde doldurursa işlemciyi çıkarmada pinler kopabilir. Yeni gördüm, işlemcinin yanına değmiş, ben de anakarta girdi sandım.
Rixev dedi: İlk defa termal macun sürüyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi çıkarıp temizleyin, pinlerin girdiği yeri bir şekilde doldurursa işlemciyi çıkarmada pinler kopabilir. Yeni gördüm, işlemcinin yanına değmiş, ben de anakarta girdi sandım.
Wdywts Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #3 Rixev dedi: İlk defa termal macun sürüyorum. Genişletmek için tıkla... Altına kaçmamış yanına gelmiş bir sorun olmaz. Slotun içine girmediği sürece sıkıntı yok.
Rixev dedi: İlk defa termal macun sürüyorum. Genişletmek için tıkla... Altına kaçmamış yanına gelmiş bir sorun olmaz. Slotun içine girmediği sürece sıkıntı yok.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.803 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 22 Mayıs 2023 #4 Rixev dedi: İlk defa termal macun sürüyorum. Genişletmek için tıkla... Temizliyecekseniz, pinleri bükmemeye dikkat edin. Çok kolay bükülüyorlar.
Rixev dedi: İlk defa termal macun sürüyorum. Genişletmek için tıkla... Temizliyecekseniz, pinleri bükmemeye dikkat edin. Çok kolay bükülüyorlar.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 22 Mayıs 2023 #5 Görselde bir sıkıntı yok. Altına kaçmamış, termal muhafazaya bulaştırmışsınız. Anakart pinlerine gelmedikçe korkmayın.
Görselde bir sıkıntı yok. Altına kaçmamış, termal muhafazaya bulaştırmışsınız. Anakart pinlerine gelmedikçe korkmayın.
M moidmo Picopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 339 Çözümler 5 22 Mayıs 2023 #6 Sıkıntı yok o fotoğrafta. Altına gitmemiş macun. Fazla oynamayın işlemciyle. Pinleri yamultursunuz, düzeltemezsiniz. Dursun böyle.
Sıkıntı yok o fotoğrafta. Altına gitmemiş macun. Fazla oynamayın işlemciyle. Pinleri yamultursunuz, düzeltemezsiniz. Dursun böyle.
kalsiyumcanavari Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.260 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #7 AMD'de sorun olmuyor diyen var ama tam olarak bilmiyorum. Ben nasıl yaptım kurudu çok dikkatli bir şekilde temizledim.
AMD'de sorun olmuyor diyen var ama tam olarak bilmiyorum. Ben nasıl yaptım kurudu çok dikkatli bir şekilde temizledim.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 22 Mayıs 2023 #8 Hocam sorun yok metal plakanın yanına gelmiş hiçbir sorun olmaz.