Termal macun kullanımı nasıl olmalı?

P4L

Picopat
Daha fazla  
İşlemciye sürüyoruz diye biliyorum ama aynı zaman da stok soğutucunun üzerine de sürmeli miyiz? Çünkü işlemleri yaparken sadece işlemciye sürün diyorlar ama adımlar arasında stok soğutucu da olan kalıntıyı temizleyin diyorlar. O açıdan anlamadım. İşlemciye sürüyorsak, neden stok soğutucu da da kalıntı kalıyor? Sadece işlemci de olması lazım değil mi? (Bilgi sahibi değilim)

İşlemciye çok az (0.5 gr kadar) termal macun sıkıp soğutucuyu takıyorsunuz kendisi yayılıyor zaten. İsterseniz kart yardımıyla yayıp sonra soğutucuyu takabilirsiniz.

İfadeler: P4L
geçen bir tane video izledim (( # )) bu şekilde sürünce çok güzel yayıldığına şahit oldum, bende böyle yapıyorum sadece işlemc'nin metal yüzeyine sürmen yeterli

Termal maccunu ne cok ne az karanınca sür işlemciye sürülen macun zamanla kuruyor fanin tozlarini almaniz daha ideal.

Fanı işlemcinin üzerine taktığımız için temas ediyorlar. Evet, kalıntıları temizlemeniz gerekiyor. Yoksa soğutmada performans düşüşü yaşayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…