basquiat Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki görsellere göre termal macun kurumuş mu tam anlayamadım. Yardımcı olur musunuz ve işlemci üzerinde 2-3 tane küçük nokta şeklinde gelmiş, sorun yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki görsellere göre termal macun kurumuş mu tam anlayamadım. Yardımcı olur musunuz ve işlemci üzerinde 2-3 tane küçük nokta şeklinde gelmiş, sorun yaratır mı?
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.074 Çözümler 13 11 Temmuz 2025 #2 İlk defa böyle yıpranmış bir macun görüyorum kötü durumda gözüküyor, temizleyip güzelce yenisinin sıkılmasını öneririm.
İlk defa böyle yıpranmış bir macun görüyorum kötü durumda gözüküyor, temizleyip güzelce yenisinin sıkılmasını öneririm.
Cıngıllıoğlu Kolonya Centipat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 1.044 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer Erzincan Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2025 #3 Parmağınızla macunu kontrol edin. Eğer sıvımsı yapı gitmişse kurumuştur. Bu arada o macun biraz dağılmış değiştirmenizi öneririm.
Parmağınızla macunu kontrol edin. Eğer sıvımsı yapı gitmişse kurumuştur. Bu arada o macun biraz dağılmış değiştirmenizi öneririm.
basquiat Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #4 FutureLight dedi: İlk defa böyle yıpranmış bir macun görüyorum kötü durumda gözüküyor, temizlenip güzelce yenisinin sıkılmasını öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin üstüne biraz akmış sorun yaratır mı birazını sildim ama.
FutureLight dedi: İlk defa böyle yıpranmış bir macun görüyorum kötü durumda gözüküyor, temizlenip güzelce yenisinin sıkılmasını öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinin üstüne biraz akmış sorun yaratır mı birazını sildim ama.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.432 Çözümler 20 11 Temmuz 2025 #5 Pumpout olmuş gibi duruyor. basquiat dedi: Hocam işlemcinin üstüne biraz akmış sorun yaratır mı birazını sildim ama. Genişletmek için tıkla... Temizleyin, bir şey olmaz. Termal macunlar elektriği iletmiyor.
Pumpout olmuş gibi duruyor. basquiat dedi: Hocam işlemcinin üstüne biraz akmış sorun yaratır mı birazını sildim ama. Genişletmek için tıkla... Temizleyin, bir şey olmaz. Termal macunlar elektriği iletmiyor.
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.203 Makaleler 19 Çözümler 183 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Diğer: PHILIPS 242E1GZ Logitech Z313 Rampage R74 Glorious Model O 1000 Mbps fiber internet ------------------ Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #6 Bayağı dağılmış ve işlemcideki kısmı ufaktan kabuklaşmış gibi duruyor. Bence hazır açmışken temizleyip güzelce yeni termal macun sürün.
Bayağı dağılmış ve işlemcideki kısmı ufaktan kabuklaşmış gibi duruyor. Bence hazır açmışken temizleyip güzelce yeni termal macun sürün.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.074 Çözümler 13 11 Temmuz 2025 #7 basquiat dedi: Hocam işlemcinin üstüne biraz akmış sorun yaratır mı birazını sildim ama. Genişletmek için tıkla... Kolayca ince ince temizleyebilirsiniz temizlemeden takmayın derim, aşırı tehlikeli değil.
basquiat dedi: Hocam işlemcinin üstüne biraz akmış sorun yaratır mı birazını sildim ama. Genişletmek için tıkla... Kolayca ince ince temizleyebilirsiniz temizlemeden takmayın derim, aşırı tehlikeli değil.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.022 Makaleler 4 Çözümler 20 11 Temmuz 2025 #8 Sanırsam bu pump out(dışarı taşma) denilen sorun, bunun için genelde daha yoğun kıvamlı termal macun kullanıyorlar.
Sanırsam bu pump out(dışarı taşma) denilen sorun, bunun için genelde daha yoğun kıvamlı termal macun kullanıyorlar.
basquiat Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #9 FutureLight dedi: Kolayca ince ince temizleyebilirsiniz temizlemeden takmayın derim, aşırı tehlikeli değil. Genişletmek için tıkla... Temizliyorum hocam başka önerebileceğiniz macun var mı Thermal Grizzly Kryonaut iyi midir mesela onu almayı düşünüyordum. Itechin.g dedi: Sanırsam bu pump out(dışarı taşma) denilen sorun, bunun için genelde daha yoğun kıvamlı termal macun kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... X şeklinde ve 4 köşesine 1 nokta sıktım fazla olduğu için mi oluyor bu hocam.
FutureLight dedi: Kolayca ince ince temizleyebilirsiniz temizlemeden takmayın derim, aşırı tehlikeli değil. Genişletmek için tıkla... Temizliyorum hocam başka önerebileceğiniz macun var mı Thermal Grizzly Kryonaut iyi midir mesela onu almayı düşünüyordum. Itechin.g dedi: Sanırsam bu pump out(dışarı taşma) denilen sorun, bunun için genelde daha yoğun kıvamlı termal macun kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... X şeklinde ve 4 köşesine 1 nokta sıktım fazla olduğu için mi oluyor bu hocam.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.022 Makaleler 4 Çözümler 20 11 Temmuz 2025 #10 basquiat dedi: Temizliyorum hocam başka önerebileceğiniz macun var mı Thermal Grizzly Kryonaut iyi midir mesela onu almayı düşünüyordum. X şeklinde ve 4 köşesine 1 nokta sıktım fazla olduğu için mi oluyor bu hocam. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hem fazlalıktan hem termal macunun yoğunluğundan kaynaklanabiliyor.
basquiat dedi: Temizliyorum hocam başka önerebileceğiniz macun var mı Thermal Grizzly Kryonaut iyi midir mesela onu almayı düşünüyordum. X şeklinde ve 4 köşesine 1 nokta sıktım fazla olduğu için mi oluyor bu hocam. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla hem fazlalıktan hem termal macunun yoğunluğundan kaynaklanabiliyor.