Termal macun kurumuş mu?

basquiat

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki görsellere göre termal macun kurumuş mu tam anlayamadım. Yardımcı olur musunuz ve işlemci üzerinde 2-3 tane küçük nokta şeklinde gelmiş, sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parmağınızla macunu kontrol edin. Eğer sıvımsı yapı gitmişse kurumuştur. Bu arada o macun biraz dağılmış değiştirmenizi öneririm.

Bayağı dağılmış ve işlemcideki kısmı ufaktan kabuklaşmış gibi duruyor. Bence hazır açmışken temizleyip güzelce yeni termal macun sürün.

Sanırsam bu pump out(dışarı taşma) denilen sorun, bunun için genelde daha yoğun kıvamlı termal macun kullanıyorlar.

Kolayca ince ince temizleyebilirsiniz temizlemeden takmayın derim, aşırı tehlikeli değil.

Temizliyorum hocam başka önerebileceğiniz macun var mı Thermal Grizzly Kryonaut iyi midir mesela onu almayı düşünüyordum.

Sanırsam bu pump out(dışarı taşma) denilen sorun, bunun için genelde daha yoğun kıvamlı termal macun kullanıyorlar.

X şeklinde ve 4 köşesine 1 nokta sıktım fazla olduğu için mi oluyor bu hocam.

Temizliyorum hocam başka önerebileceğiniz macun var mı Thermal Grizzly Kryonaut iyi midir mesela onu almayı düşünüyordum.

X şeklinde ve 4 köşesine 1 nokta sıktım fazla olduğu için mi oluyor bu hocam.

Bildiğim kadarıyla hem fazlalıktan hem termal macunun yoğunluğundan kaynaklanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…